Сміялися крізь сльози: Лілія Ребрик возз’єдналася з сім’єю, щоб відсвяткувати важливу подію

З початку повномасштабної війни Лілія Ребрик зі своєю родиною проживала на заході України, пізніше ведуча повернулася до Києва, а дітей залишила там же – у Чернівцях. Нещодавно сімейство нарешті возз'єдналося.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України Лілія Ребрик разом зі своїм чоловіком хореографом Андрієм Диким вирішили вирушити на захід України, щоб убезпечити себе.

Пізніше, коли ситуація в рамках можливого стабілізувалась, а до столиці почали повертатися зірки, Ребрик також вирушила до Києва. Проте, дітей подружжя залишило у Чернівцях.

Уся сім’я зібралася разом наприкінці серпня, щоб відзначити дуже важливу подію – день народження старшої дочки. Лілія разом із чоловіком вирішили привітати доньку особисто не лише з її днем народження, а й із поверненням до Києва. Так, батьки наговорили старшій дитині багато приємних і теплих слів.

Лілія Ребрик виховує із чоловіком двох спільних дочок
Лілія Ребрик виховує із чоловіком двох спільних дочок

Нагадаємо, що Лілія Ребрик зустріла свого майбутнього чоловіка на зйомках. Дівчина брала участь у телепроєкті “Танці із зірками”, там же брав участь і Андрій Дикий. Спілкування у майбутньої пари налагодилося одразу, проте виявляти щось більше, ніж дружню симпатію, вони собі дозволити не могли. На момент знайомства Лілія та Андрій перебували у стосунках – Ребрик зустрічалася з іншим чоловіком, а Дикий перебував у цивільному шлюбі.

Пізніше доля звела ведучу та хореографа знову. Після проєкту “Танці зі зірками” продюсери запросили їх взяти участь у “Слов’янському базарі”. Там Ребрик та Дикий станцювали і вже не стали стримувати почуттів. Після останнього спільного танцю у пари почалися романтичні стосунки.

Сама Ребрик колись заявляла, що вона не вважає себе розлучницею, адже її нинішній чоловік прийняв самостійне доросле рішення. Телеведуча не тиснула на нього і дозволила Андрієві обрати жінку, з якою він хоче будувати у майбутньому сім’ю.

Наприкінці грудня 2011 року пара узаконила свої стосунки, а пізніше у них народилося двоє дітей – донька Діана та Поліна.

День народження старшої Діани сімейство відсвяткувало тихо та скромно. Зайвих гостей не запрошували, а привітали дівчинку найближчі. Однак у коментарях до поста Лілії Ребрик підписники також поспішили побажати Діані всього найкращого.

  • “Мирного неба та виконання всіх бажань”
  • “Вітаю вашу доньку з днем народження і бажаю міцного здоров’я, щастя, добра і всього лише найкращого в житті”
  • “Нехай збудуться її найпотаємніші бажання”
  • “Діаночко, вітаю з ювілеєм!”

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.