Відкрите декольте, глибокі вирізи та довжина вище коліна: найгарячіші сукні Мішиної, Осадчої та інших зірок

Українські знаменитості завжди вміли здивувати епатажними та симпатичними вбраннями – наші принцеси завжди відрізнялися чудовим смаком та тонким почуттям стилю. Сьогодні редакція "Однієї хвилини" підготувала для вас добірку найвідвертіших нарядів.

Наш шоу-бізнес сповнений неймовірно цікавими людьми. Поки одні завойовують славу талантом та творчістю, інші підкорюють серця шанувальників своєю неземною зовнішністю та почуттям стилю. Українські знамениті принцеси змогли досягти вершини, вміло поєднуючи ці дві якості.

Ксенія Мішина

Талановита актриса вміє здивувати і вразити не лише блискуче виконаною роллю, а й стильно підібраними образами. Шикарна фігура дівчини, а також її приємна зовнішність роблять будь-який одяг буквально дизайнерським. Здається, що навіть, якщо Мішина одягне на себе мішок, залишиться найпривабливішою дівчиною українського шоу-бізнесу.

Ксенія Мішина похвалилася фігурою у відвертому вбранні
Ксенія Мішина похвалилася фігурою у відвертому вбранні

На фото актриса позує у прозорій блискучій сукні, під якою знаходиться одна білизна. Фото зроблено на відпочинку в Абу-Дабі, де зірка відпочивала у листопаді минулого року.

Катерина Осадча

Українська телеведуча завжди відрізнялася вмінням підібрати найцікавіше вбрання, що виділяється. Здавалося, що всі оточуючі та повз проходять звертають увагу лише на неї – навіть у кадрі власних телешоу вона завжди була яскравішою за багатьох гостей.

При цьому телеведучій завжди вдається поєднувати в одному образі і відвертість і ніжну акуратність.

Катерина Осадча в шикарній сукні
Катерина Осадча в шикарній сукні

На фото Осадча позує у сукні, яка надягла з нагоди заходу Best Fashion Awards 2019, що вела разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим. Акуратний бежевий шлейф надає наряду ніжності, а глибоке декольте і виріз у спідниці демонструє красиві форми Катерини.

Надія Дорофєєва

Неможливо сказати точно – чи схожа зовнішність співачки на зовнішній вигляд принцеси чи ляльки. Проте, в одному її шанувальники впевнені точно – Надя Дорофєєва є однією з наймиловидніших представниць шоу-бізнесу. Не відстає Надя і у підборі вбрання. Дівчина завжди вміє порадувати та надихнути своїх фанатів.

Надя Дорофєєва опублікувала кліп у шкіряному вбранні
Надя Дорофєєва опублікувала кліп у шкіряному вбранні

У кліпі на пісню “Горить” Надя з’явилася у дорогому лаковому костюмі від бренду з України TTSWTRS. Вбрання відкриває живіт зірки та красиві ноги.

Ольга Полякова

Співачку можна легко назвати справжньою українською Барбі – білі локони та витончена фігура Ольги Полякової робить її схожою на знамениту дитячу ляльку. Крім вражаючої ніжної краси, співачка має ще й величезний талант, який вміло використовує для досягнення успіхів у кар’єрі. Примітно, що дівчина втілює в собі ніби дві різні особистості, періодично з’являючись на публіці то в милих і ніжних вбраннях, то радуючи шанувальників відвертими, але симпатичними вбраннями.

Співачка поділилася з шанувальниками сміливими знімками зі зйомок шоу “Маска”, на яких Полякова позує у відкритій чорній сукні з вирізами з обох боків.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.