Маша Полякова покинула Україну: куди вирушила дочка співачки і чи збирається повертатися додому

Здавалося б, зовсім недавно дочка української співачки Олі Полякової Маша хвалилася тим, що нарешті повернулася додому. Сьогодні дівчина зізналася у мережі, що вона вже не в Україні. Куди вирушила дочка Полякової?

Весь серпень інтернет кипів новинами про те, куди все-таки вступили зіркові діти. Останній місяць літа пройшов досить швидко і студентам довелося нарешті вирушити на довгоочікуваний перший курс. Ось і дочка Ольги Полякової Маша поділилася у соціальній мережі Інстаграм новиною про те, що вона вже не в Україні.

Дівчина виклала Instagram-stories, на якій вона скорчила смішне обличчя та поставила риторичне запитання: “Хто в Лондоні?”. На опублікованому знімку дівчина використала фотоефект, від чого на обличчі молодої Полякової з’явилися милі “поцілуночки”.

Маша Полякова розповіла про прибуття до Лондона
Маша Полякова розповіла про прибуття до Лондона

У липні 2022 року стало відомо, що Маші вдалося вступити до іноземного університету. Як зізналася мама дівчинки, вони довго міркували, куди краще вирушити вчитися. Основними критеріями відбору стали фінансовий фактор та фактор доступності.

Куди вчинимо і що потягнемо фінансово, туди й підемо вчитися

, – поділилася у липні з журналістами одкровенням Ольга Полякова.

Було точно відомо – Маша пішла стопами знаменитої мами. Дівчина ні на секунду не сумнівалася, що вступатиме саме до музичного навчального закладу. Полякова молодша подала документи до п’яти університетів, кожен із яких перебуває за кордоном.

Пізніше Маша на особистій сторінці поділилася радісною подією – університет у Лондоні прийняв її на навчання. Тоді і стало відомо про те, коли починається навчання. Лондонський університет у питанні початку навчального року не відрізняється від українських вишів – з вересня донька Полякової мала з’явитися у стінах університету.

Маша Полякова ще у липні вступила до лондонського університету
Маша Полякова ще у липні вступила до лондонського університету

Після початку повномасштабної війни Ольга Полякова разом із дітьми евакуювалася до Франції, де дітей співачки прихистила її гарна подруга. Тоді Маша на своїй сторінці поділилася почуттями щодо виїзду. Так, за словами зіркової доньки, їй було дуже важко залишати будинок, де залишилися її друзі, музична група вихованці та кохані.

До речі, про музичний гурт “Шви”, в якому Маша є солісткою: дівчина розповідала, що їхня діяльність поки що на паузі, адже всі учасники гурту розкидані по різних куточках світу і не всі мають музичні інструменти.

Тепер Маша Полякова залишила Україну на більш тривалий термін. Примітно, що в Україні дівчина залишилася коханою – залишається загадкою, як тепер вони зустрічатимуться. Невідомий і той факт, чи Маша планує після навчання повертатися додому в Україну.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.