Ніколи не пізно: 47-річна Ірма Вітовська вступила до престижного ВНЗ – на кого навчатиметься зірка?

Вступ до університету – одна з найбільш хвилюючих подій у житті кожної людини. Ірма Вітовська вирішила згадати, як це – бути студентом, і вступила до одного з найпрестижніших університетів країни.

Знаменита українська акторка Ірма Вітовська є заслуженою артисткою України, володаркою безлічі нагород та премій, а також найвідомішою актрисою у сфері українського театрального та кінематографічного мистецтва.

Окрім своєї професійної діяльності, Ірма Вітовська відрізняється і тим, що активно займається благодійністю та висловлює громадянську позицію. До речі, громадянська позиція Ірми є проукраїнською.

Нещодавно Ірма Вітовська поділилася несподіваною для шанувальників новиною – зірка вступила до університету та збирається здобувати другу освіту. У свої 47 років українська акторка вирішила здійснити давню юнацьку мрію – навчитися історії та археології.

Так після закінчення школи Ірма Вітовська жадала стати археологом і навіть подала документи на історичний факультет. Однак тоді її театральний художній керівник попросив дівчину обміркувати можливість досягти висот на театральній сцені. Можливо, якби не наставник Вітовської, сьогодні ми не побачили б безліч кінофільмів, серіалів і постановок за участю відомої актриси.

В юності Ірма Вітовська хотіла стати істориком-археологом
В юності Ірма Вітовська хотіла стати істориком-археологом

Тоді Ірма забрала документи з університету та вступила до Львівського державного музичного інституту, де освоїла спеціальність “Акторка драматичного театру”.

Через довгі роки сходження кар’єрними сходами Ірма Вітовська згадала про давню мрію та бажання стати археологом і вирішила, що зараз – саме той час, коли потрібно втілювати в життя всі цілі.

Ірма Вітовська вступила до Національного університету “Острозька академія”, про що стало відомо з публікації на сайті навчального закладу. Там актриса пояснила, що давно хотіла освоїти обрану професію, проте навіть у акторській діяльності стикається з моментами, коли їй не вистачає історичних знань.

Ми стикаємося з драматургією різних епох, і я бачу, що актори не завжди у цьому орієнтуються. Актор має готуватися жити в цій епосі ще задовго до кадру, опанувати звички того часу, щоб у кадрі все виглядало органічно

, – поділилася у коментарі Ірма Вітовська.

Крім того, за словами самої акторки, вона хоче боротися з фальсифікаціями історичних фактів та підміною понять шляхом своєї акторської діяльності. Для цього їй потрібно освоїти історію рідної країни і стати фахівцем.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.