Живіт ще не видно: вагітна Настя Каменських знялася в кліпі в одязі не для майбутньої мами (Відео)

Анастасія Каменських нарешті презентувала кліп на пісню "Кришталь", яку зняла ще до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Шанувальники помітили, що на знімках ще не видно живота, що округлився

За тиждень до початку повномасштабної війни в Україні Анастасія Каменських зняла кліп на нову пісню “Кришталь”, написану українською мовою. Зірка планувала презентувати кліп на початку березня, проте війна змінила всі плани. Співаці вдалося поділитися з публікою гарними кадрами лише 2 вересня.

Після початку повномасштабного наступу росії Каменських довго мучила себе сумнівами – чи варто презентувати шанувальникам знятий у середині лютого кліп, чи відкласти його прем’єру на невизначений термін. До речі, у серпні співачка вперше повернулася до України після довгої відсутності та виступила з благодійними концертами.

Згодом українська зірка знову пурхнула з гастролями за кордон, а на знак уваги залишила українській публіці новий захоплюючий кліп. Вперше на широку публіку пісня “Кришталь” прозвучала у рамках європейського благодійного турне, на якому виступала і Каменських. Саме після виступу з цією піснею артистка почала замислюватись про те, що кліп таки варто опублікувати.

Коли шанувальники почали активно “випрошувати” у зірки поділитися кадрами нового кліпу, Анастасія Каменських ухвалила остаточне рішення та почала “підігрівати” публіку, готуючи до презентації.

“Кришталь” – це пісня про складний тернистий шлях. Спочатку там було закладено абсолютно інший зміст, але я зрозуміла, що сьогодні вона звучить абсолютно інакше. Незважаючи на романтизацію відносин, є й інший бік, з яким сьогодні стикаються лише небагато пар.

, – прокоментувала свої думки щодо тексу пісні Анастасія Каменських.

Співачка розповіла, що вклала особливий зміст у текст цієї пісні та поділилася в ній моментом, коли рідні люди раптово різко і несподівано стають один одному чужими. Анастасія Каменських заспівала про ті часи, коли колись близькі люди перестають один одного слухати та чути, у них з’являються свої переживання та історія ділиться на двоє – вже немає “ми”, а залишається лише два “я”.

Люди розмовляють про те саме, але вже зовсім різними мовами. Все це, на думку Каменських, віддаляє людей і робить так, що кохання витрачає орієнтир. Тоді спільна дорога до світлого майбутнього та спільного щастя починає здаватися складною та нескінченною.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.