Переможниця шоу “Голос” Оксана Муха нарешті змогла перемогти рак – завдяки підтримці Дана Балана?

Переможниця шоу "Голос країни" набула популярності після зйомок на телебаченні. У соціальній мережі знаменитість зізналася, що останній рік для неї був одним із найважчих у житті

Українська співачка та скрипалька Оксана Муха найбільш відома за участю у телевізійному шоу “Голос країни”. Дівчина змагалася з іншими вокалістами у 9 сезоні популярної української передачі. Оксана Муха є заслуженою артисткою України, лауреатом Гран-прі першого Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик.

Нещодавно на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм дівчина поділилася одкровенням, яке так довго приховувала від публіки. Виявляється, останній рік життя Оксана Муха провела у боротьбі зі страшною недугою – співачка лікувалася від раку. До поста з одкровенням Оксана додала намальовану картину, на якій зображена вона сама, проте зі змінами у зовнішності.

Оксана Муха написала дуже детальний та довгий пост, у якому буквально відкрила фанатам душу та розповіла про всі етапи боротьби за життя. Так, за словами співачки, це були настільки важкі часи, що вона закрилася у собі абсолютно від усіх. Весь час дівчина намагалася знайти сили, щоб боротися далі, а на її шляху постійно зустрічалися нові труднощі.

Готова розповісти про непростий час. Мій біль. Я готова, бо вважаю, що перемогла. Так думаю, бо тепер знаю, як це мати рак. Я пережила, мені перехворіло, і тепер знаю, що перемогти – це реально, бо так має бути

, – почала з надихаючих слів Оксана Муха.

Дівчина заявила, що вона має жити. Має, тому що любить і тому, що заслужила цей шанс. Так, співачка поділилася, що рак – це величезне випробування, яке приносить багато горя, проте хвороба не є остаточним вироком.

За одкровенням Оксани Мухи, найважчим у всьому цьому шляху, довжиною у рік, було прийняти факт хвороби і звикнути до думки, що життя вже не стане таким, як було. Співачка ділиться: вона зрозуміла, що під час боротьби за життя все відчувається по-іншому, а різні життєві події, які до цього мали певні кольори, набувають абсолютно нових глибоких відтінків.

Незважаючи на смертельну хворобу, яку зрештою дівчина змогла побороти, під час лікування вона продовжувала виступати і гастролювати. Навіть під час війни, яка, за словами співачки, забрала в неї останні сили, вона показала свою волю та виступила у Празі.

Наприкінці одкровення Оксана Муха повідомила фанатам, що нарешті повертається. І в цьому визнанні криється сила, яка викликає захоплення та гордість.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.