Одне обличчя з батьком: у Мережу злили фото дорослого сина Шатунова – фанати здивувалися від схожості з Юрієм

Відомий співак Юрій Шатунов раптово помер у червні цього року. У співака залишилася дружина та двоє дітей. Нещодавно в Мережі вперше опублікували фотографію легенди, що підросла сина.

Минуло вже кілька місяців після новини про несподівану смерть кумира мільйонів. У червні поточного року до ЗМІ потрапила інформація про те, що Юрій Шатунов, лідер групи “Ласковий май” помер від інфаркту. Новина стала шокуючою для всієї родини музиканта, його дружина та двоє дітей досі не можуть оговтатися від того, що сталося.

У червні повідомлення про смерть Шатунова стало несподіваним не лише для членів родини співака, шанувальники також не очікували такого розвитку подій, адже до цього Юрій був сповнений сил і ніколи не скаржився на здоров’я.

До речі, нещодавно з журналістами поділився одкровенням про моральний стан дружини покійного двоюрідного брата Юрія Шатунова. З Олександром Долгушиним Шатунов за життя підтримував гарні стосунки – допомагав родичу та часто з ним спілкувався. Долгушин зізнався, що ніколи не підтримував особистих зв’язків із дружиною Шатунова, проте турбується про жінку та її дітей.

Так, за словами брата Юрія, він дізнається про стан дружини Шатунова через концертного директора співака Аркадія Кудряшова. Останній зізнався, що діти вже в рамках можливого змирилися з незворотним, а ось кохана померлого співака ніяк не може звикнути до того, що чоловіка вже немає в живих.

Однак, хоч би як було важко рідним Юрія Шатунова, життя має продовжуватися – можна припустити, що саме цього й хотів би для своїх дітей та дружини померлий співак.

Так, нещодавно на особистій сторінці Юрія Шатунова в Інстаграм було опубліковано фото сина Дениса, що підріс. Підписники вперше мали нагоду побачити 16-річного юнака. Зазначимо, що сторінку померлого співака зараз веде його концертний директор Аркадій Кудряшов.

Знімок опублікували на честь дня народження Дениса Шатунова та уточнили, що фото – архівне. Знімок було зроблено у січні 2022 року. На фото Юрій Шатунов обіймає свого спадкоємця на тлі новорічної ялинки. Обидва широко посміхаються, а на щоках зоряного сина можна помітити дві ямочки – як у Юрія Шатунова.

Підписники відзначили схожість сина з батьком і зазначили, що вони буквально, як дві краплі води – однакові очі, вираз обличчя й ті самі знамениті ямочки Шатунова.

У підписі до опублікованої фотографії залишено підпис із привітаннями з днем народження та побажаннями. У коментарях підписники Шатунова також залишили побажання зоряному синові та поділилися теплими спогадами про його батька.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?