Повелитель вовчиць різко постарів: Олег Винник вперше за два місяці з’явився на фото – хвороба прогресує?

Український співак та "повелитель вовчиць" після початку повномасштабного вторгнення в Україну буквально провалився під землю. Вперше за останні два місяці він засвітився на новій фотографії

Вперше за останні кілька місяців користувачі Мережі змогли побачити народного улюбленця та українського співака Олега Винника. На опублікованій фотографії знаменитість постає у повсякденному образі, у кепці та сонцезахисних окулярах. Сива борода та зібране волосся надають Виннику втомленого вигляду, проте співак не виглядає нещасним – на фото він широко усміхається.

Шанувальники українського співака були спантеличені і навіть трохи налякані, коли у квітні Винник різко припинив ділитися з фанатами новими публікаціями. Підписники злякалися такого раптового зникнення і намагалися добитися правди.

Проте, нещодавно військовослужбовець ЗСУ та чоловік знаменитої української співачки Оксани Білозір Роман Недзельський поділився у Мережі серією знімків, на одному з яких “засвітився” головний повелитель вовчиць. Публікацію Романа було присвячено привітанню від колег із Національної академії керівних кадрів культури та мистецтв.

Олег Винник уперше за два місяці з'явився на фотографії
Олег Винник уперше за два місяці з’явився на фотографії

Нагадаємо, що Роман не вперше публічно ділиться фотографіями зі співаком Олегом Винником. Так, кілька місяців тому військовослужбовець вже публікував пост, у якому показав знаменитість та розповів, як Винник допомагає ЗСУ та українцям. Пост Недзельського двомісячної давності було присвячено роботі волонтерів.

На одному зі знімків з’явився скріншот, на якому Роман та Олег спілкуються відеозв’язком. За словами військовослужбовця, Винник допоміг доставити зламаний автобус із гуманітарною допомогою з польського міста Вроцлава до Кракова, де транспорт полагодили.

Олег Винник активно допомагає армії та українцям, перебуваючи за кордоном. Про причину його проживання поза межами України розповідала адвокат співака. Так, вона поділилася з шанувальниками новиною про те, що у Німеччині Винник проходить курс лікування. Про проблеми зі здоров’ям, за словами його адвоката, Олег дізнався задовго до початку повномасштабної війни та вирушив за кордон, щоб “підлікуватися”.

Незважаючи на те, що нині Олег Винник фізично не присутній в Україні, він знаходить способи допомогти рідній країні у якнайшвидшому досягненні перемоги. Так, зі своєю благодійною організацією він займається волонтерською діяльністю.

Олег Винник займається пошуком, купівлею та контролем доставки на територію України військових автомобілів, які йдуть на потреби армії. Діяльність, якою займається співак є важливою, оскільки на фронті нині не вистачає якісного та функціонуючого транспорту.

Популярне

Схожі статті

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.