Скандал близько: Дорофєєва грубо натякнула, що не вірить у любов Дантеса та Кацуріної – відповіла колишньому

Надя Дорофєєва, Володимир Дантес та колишнє подружжя Кацуріних змогли зацікавити та здивувати майже кожного, хто цікавиться українським шоу-бізнесом. Історія відносин зіркових сімей набирає обертів

За розставанням та подальшим розвитком сценарію кохання Дорофєєвої, Дантеса та Кацуріних стежить вся Україна. З кожним днем ця історія набуває все більше нових і цікавих деталей. Так, днями Володимир Дантес та Даша Кацуріна публічно освідчилися у коханні та підтвердили чутки про роман.

Нагадаємо, що Даша Кацуріна опублікувала в соціальній мережі Інстаграм історію, на якій Володимир Дантес грає з дітьми Михайла та Даші. Дівчина позначила обліковий запис Володимира Дантеса і написала, що любить його і вже сильно за ним сумує.

У відповідь на милий прояв почуттів Дантес заявив, що вони ще неодмінно побачаться, а також опубліковав знімок Дарії, на якому вона тримає прапор України, а діти їй допомагають, і лаконічно підписав: “Кохаю”.

Історії з Інстаграм, на яких зірки освідчилися одне одному
Історії з Інстаграм, на яких зірки освідчилися одне одному

Схоже, що зізнатися і остаточно розвіяти чутки про близькість зірки вирішили після відвертого і жорсткого жарту Дантеса на стендап-концерті. Так, знаменитість пожартував про особисте життя і заявив, що йому складно мати інтимну близькість із колишньою дружиною колишнього кращого друга, поки той спить із його колишньою коханою.

Проте, у шанувальників подібний гумор не викликав відгуку, але всім стало зрозуміло – Дантес і Кацуріна перебувають у відносинах. У мережі визнання Володимира і Даші викликало справжній фурор і всі із завмиранням серця чекали, що відповість на це Надя Дорофєєва.

Її відповідь не змусила на себе чекати, хоча навряд чи шанувальники очікували саме такого розвитку подій. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Надія Дорофєєва опублікувала естетичний знімок, а до нього додала скріншот, на якому можна прочитати визначення слова “хайп”.

Хайп – це галас, ажіотаж, криклива реклама і навіть обман, збудження (емоційне) тощо. Важливо, що “хайп” розводять навколо чогось чи когось актуального на даний момент

, – йдеться в описі до знімку Дорофєєвої.

Надя Дорофєєва грубо відповіла Дантесу
Надя Дорофєєва грубо відповіла Дантесу

Багато хто вважає, що така публікація – це тонкий натяк Дорофєєвої на те, що вона зовсім не вірить у щирість того, що відбувається між Дантесом та Кацуріною. Більше того, шанувальники вважають, що є підстави вважати, що далі може назрівати серйозний скандал.

Схоже, що недоречні жарти Дантеса, а також неочікуване зізнання в коханні змусило Дорофєєву нарешті подумати про те, щоб прокоментувати те, що відбувається між колишніми друзями.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.