Обман про принцесу Діану. Королівська родина зробили заяву

Члени династії прокоментували вихід документальної стрічки про життя жінки.

«Бути мною. Діана» – документальна стрічка, в якій розповідають подробиці життя принцеси Діани, дружини принца Чарльза, яка загинула в автокатастрофі. Як повідомляють автори проекту, деякі подробиці життя Діана шокують глядачів. Зокрема, у фільмі йдеться про те, що Діана хотіла накласти на себе руки чотири рази.

Ймовірно, кіно поділять на декілька частин, аби якомога точно розкрити деталі біографії. У фільмі будуть розповідати про дитинство, про шлюб, про хвороби, з якими боролася жінка.

Сини Діани Вільям і Гаррі прокоментували стрічку. Вони негативно ставляться до роботи та заявляють, що факти, згадані у фільмі, не можуть бути правдивими.

У кінокомпанії відповіли на позицію королівської родини та спростували таку інформацію.

«Це не замовне шоу, і всі використані дані вже давно знаходяться у відкритому доступі», – заявила прес-секретар кінокомпанії.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.