Учасниця Холостяка ігнорує критику від других дівчат

Аліна, яка покинула шоу минулого тижня, дала відверте інтерв'ю.

Аліна покинула проект «Холостяк» минулого тижня. Неодноразово вона піддавалася критиці дівчат. Вони, коментуючи її поведінку, згадували, що головному герою треба дівчина, яка готова до серйозних стосунків. Аліну ж вони називали дитиною.

Сама ж Аліна критику дівчат вважає безпідставною. За її словами, вона достатньо досвідчена та мудра на свої роки, однак жодна з дівчат цього не помітила. Також дівчина додала, що словами доводити нікому нічого не буде. Її вчинки – відображення її сутності та характеру.

Вони мене взагалі не знають, тому судити, дитина я чи ні, вони не можуть. Я вважаю, що людина може сприймати лише те, чим наповнена вона сама. Іноді за цими серйозними обличчями нічого не стоїть і відчуваю я себе на всі 50, якщо чесно. Адже того досвіду і мудрості в мене стільки, що її можна було розділити між всіма дівчатами,
– зауважила Аліна.

Також Аліна розповіла, як її участь у «Х-факторі» вплинула на поведінку в проекті «Холостяк». Як розповіла дівчина, незважаючи на попередній телевізійний досвід, їй все одно було морально та фізично важко перебувати на шоу.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.