Квартирний скандал триває: Репяхова поділилася подробицями сварки з екс-дружиною Віктора Павліка

Молода дружина українського співака Віктора Павліка на особистій сторінці у соціальній мережі розповіла про те, як розвиваються події скандалу з колишньою обраницею чоловіка. За словами зірки, вони досі не можуть вирішити питання

Український співак Віктор Павлік вміло привертає увагу представниць прекрасної статі. Особисте життя співака – насичене та непередбачуване, а його остання колишня дружина та нинішня обраниця й зовсім влаштували публічні розбірки.

За конфліктом уже довгі місяці уважно стежать усі шанувальники та папараці. Лариса Созаєва неодноразово звинувачувала молодят у тому, що вони не дозволяють їй продовжувати жити щасливим життям, а Катю Репяхову вона взагалі винила в тому, що та “вміло маніпулює чоловіком”.

Віктор Павлік із молодою дружиною Катериною Репяховою
Віктор Павлік із молодою дружиною Катериною Репяховою

Крім того, Созаєва вважає, що у смерті її та Павліка єдиного сина винні саме співак та його нова дружина. На ці звинувачення Репяхова відповіла просто: вона нагадала колишній дружині Віктора про те, що саме він покривав усі медичні рахунки, а також увесь шлях, який довелося пройти покійному синові Павліка, він провів поряд із ним.

Наступним “яблуком розбрату” між Ларисою Созаєвою та нині одруженими Павліком та Репяховою стала квартира. Раніше колишня дружина українського співака ділилася зі своїми підписниками інформацією про те, що Віктор Павлік пообіцяв їй подарувати квартиру, кредит за яку й досі виплачується.

Лариса Созаєва прикріпила листування з колишнім чоловіком як доказ – у повідомленнях Віктор Павлік пообіцяв, що поки він живий, ніхто не посміє вигнати його екс-дружину на вулицю. Однак пізніше жінка шокувала новою заявою – Павлік зі своєю новою дружиною хочуть вигнати її із квартири.

Віктор Павлік із колишньою дружиною та померлим сином
Віктор Павлік із колишньою дружиною та померлим сином

Тоді Лариса Созаєва назвала поступом Віктора Павліка аморальним, а Репяхова, у свою чергу, натякнула на те, що екс-дружина співака додумує деталі та обманює своїх шанувальників. Так, молода дружина Павліка заявила, що з їхнього сімейного бюджету досі виділяються гроші на оплату кредиту за квартиру. Крім того, за заявою Репяхової, вони із чоловіком покривають оплату комунальних послуг та виділяють Созаєвій гроші на продукти.

Репяхова у своєму блозі в соціальній мережі Інстаграм неодноразово заявляла, що такі витрати їй здаються необов’язковими та скрутними. Так, молода дружина українського співака не розуміє, чому сімейство має витрачати гроші на повний утримання колишнього Павліка, допоки у них самих росте маленький син.

Вчора Катерина Репяхова взагалі поділилася з підписниками одкровенням – Віктор Павлік та Лариса Созаєва досі не можуть розібратися, що ж робити зі злощасною квартирою.

Начебто екс-дружина вже й сама хоче продавати цю квартиру, але це не точно. Вона начебто і продається, але її ніхто не купує. Я сильно не вникаю

, – поділилася дівчина одкровенням у відповідь на запитання від підписника.

Одкровення Катерини Репяхової в Інстаграм
Одкровення Катерини Репяхової в Інстаграм

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.