Найромантичніші історії кохання та стосунків українських зірок: Осадча та Горбунов, Ребрик та Дикий та інші

Український шоу-бізнес породив безліч щасливих та гарних пар. Сьогодні пропонуємо насолодитися спогадами про найромантичніші історії кохання та виникнення відносин

Любовні стосунки знаменитостей завжди цікавлять шанувальників набагато більше, ніж подробиці та складності особистого життя. Українці люблять спостерігати і дізнаватися про нові факти про сім’ї, які виникли завдяки доленосній зустрічі на сцені, в об’єктиві камери або за лаштунками.

Маша Єфросініна та Тимур Хромаєв

Маша Єфросініна щасливі разом понад 18 років
Маша Єфросініна щасливі разом понад 18 років

Коли Маша Єфросініна в глибокій печалі гуляла з подругою по ялтинській набережній, вона й уявити не могла, що через 5 хвилин зустріне кохання всього свого життя. Дві подруги крокували вздовж берега Чорного моря та обговорювали найважчий час свого життя – тяжке розлучення з колишніми чоловіками.

Прогулянка привела двох дівчат до цигаркового кіоску, у якого Єфросініна почала розповідати подрузі про ідеального чоловіка – хлопчик зі школи, який подобався всім старшокласницям, проте сам не звертав увагу ні на кого з дівчат.

У середині оповіді Єфросініна підвела очі і побачила перед собою того самого хлопця, про якого віщала подрузі. Дорослий мужній Тимур зацікавився дівчиною і незабаром запросив її на побачення.

Після першого побачення Тимур Хромаєв зник з усіх радарів – не відвідував Єфросініну, не дзвонив їй і не писав СМС. Тоді Маша ухвалила доленосне рішення – зробити перший крок. Вперше дівчина самостійно зателефонувала хлопцеві та з’ясувала, що Тимур втратив телефон, від чого й не міг зателефонувати до Маші.

Зараз пара вже понад 18 років знайома, виховує двох дітей та для багатьох українців є прикладом міцних та дорослих стосунків.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Юрій Горбунов та Катерина Осадча довго приховували стосунки
Юрій Горбунов та Катерина Осадча довго приховували стосунки

В очах шанувальників ці двоє довгий час були майже ворогами. В інтерв’ю Юрій Горбунов неодноразово зізнавався, що йому важко працювати разом із Катериною, проте він намагається зберігати професіоналізм і продовжує мовчки виконувати робочі обов’язки.

Телеглядачі й підозрювати не могли про те, що Горбунов та Осадча таємно зустрічаються і за кадром зізнаються одне одному не в ненависті, а в глибокій та міцній любові.

Шанувальники дізналися про те, що двоє ведучих зустрічаються лише, коли Катерина Осадча вже виношувала їхню спільну дитину. Пізніше виявилось, що Катерина та Юрій на зйомках телепередачі “Голос” усвідомили, що жити одне без одного не можуть.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися у танці
Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися у танці

Кохання з першого погляду – це далеко не вигадка та зовсім не фантастика. Ребрик і Дикий довели усьому світу, що таке явище є абсолютно реальним. Актриса та хореограф полюбили одне одного під час танцю. У 2011 році Ребрик запросили взяти участь у телешоу “Танці зі зірками”, де вона з першого погляду зрозуміла, хто буде її партнером.

Продюсерам Лілія без сумнівів заявила: “Я буду танцювати тільки з Андрієм Диким”. За визнанням дівчини, з ним вона одразу відчула тепло, спокій та надійність.

Багато хто підозрював, що між зірками можуть бути романтичні стосунки, проте вони були надто зайняті хореографією і в процесі пристрасних танців відмовилися визнаватися самим собі, що закохалися.

Пізніше їх знову звела разом робота – їх запросили станцювати на біс у рамках шоу “Слов’янський базар”. Цей танець став початком довгого шляху майбутніх коханих. З того часу вони не відпускають одне одного.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.