“Я робила все, щоб він пішов до мене”: Даша Кацуріна відверто розповіла, як зруйнувала чужу родину

Пристрасті навколо імені Даші Кацуріної не припиняються – сьогодні зірка поділилася одкровенням про те, що забрала чоловіка з сім'ї, проте пізніше почала про це шкодувати. Що відомо про вчинок знаменитості?

Даша Кацуріна вже майже півроку не сходить із перших шпальт новинних потоків. Шалену популярність українська рестораторка здобула після розлучення з колишнім чоловіком Михайлом Кацуріним. Пізніше дівчина зізналася, що чоловік їй зраджував, а тому вони вирішили розійтися.

З кожним днем про особисте життя Кацуріних ставало відомо все більше і більше – знаменитості були відверті з шанувальниками і не приховували подробиць. Через деякий час після розлучення стало відомо, що колишній чоловік Кацуріної завів відносини з колись найкращою подругою подружжя – Надією Дорофєєвою.

Після цього шанувальники почали підозрювати, що у Володимира Дантеса, колишнього чоловіка Дорофєєвої, може бути роман із Кацуріною – днями знаменитості підтвердили чутки гучним освідченням у коханні.

Однак сьогодні Даша Кацуріна здивувала своїх шанувальників ще більше – зірка відкрила таємницю про те, що в юності зруйнувала чужу родину. За словами рестораторки, доля зіграла з нею злий жарт і в майбутньому з сім’ї “забрали” вже її чоловіка.

Даша Кацуріна розповіла, що у юності зруйнувала чужу родину
Даша Кацуріна розповіла, що у юності зруйнувала чужу родину

Даша Кацуріна зізналася, що, коли їй було всього 16, вона зазнала величезної любові до чоловіка, проте була проблема – виявилося, що він був одружений. Кацуріна розповіла, що її це зовсім не збентежило і вона прийняла спірне рішення – робити все, щоб чоловік пішов від своєї дружини і почав жити з нею.

Було мені 16, і я дуже закохалася у хлопця, він був одружений. А мені було на це байдуже, на неї байдуже. Я робила все, щоб він пішов до мене. Він пішов і одружився зі мною

, – поділилася з підписниками одкровенням Даша Кацуріна.

Знаменитість розповіла про це у своєму Telegram-каналі “grls’ club katsurina”.

Даша Кацуріна зізналася, що пізніше вона по-новому подивилася на ситуацію і довго обмірковувала свій вчинок. Дівчина дійшла висновку, що вчинила тоді дуже погано, а нова хвиля провини огорнула її, коли вона усвідомила, як боляче зробила дівчині, у якої вкрала чоловіка.

Даша поділилася зізнанням про те, що подорослішала і тільки тоді їй стало гидко від своїх дій у минулому. Кацуріна навіть дійшла висновку, що з нею в майбутньому, за кармічними законами бумерангу, може статися таке саме.

Рестораторка зізналася, що обговорювала з чоловіком, якого вкрала, цю ситуацію і без сумнівів заявляла йому – з нею обов’язково станеться щось схоже. І в результаті так і відбулося.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.