Світлана Лобода засвітила свої “черешеньки” влітку 2022 – Ліндеманну вже все одно: “Я там, де маю бути”

В одному з нещодавніх інтерв'ю популярна в Україні співачка Світлана Лобода поділилася подробицями з особистого життя. Виявляється, зірка давно забула Ліндеманна і переключилася на іншого

У Світлани Лободи і справді бурхливе життя. Про її громадську діяльність, довгі скитання світом і спроби бути “зручною” і популярною і в Україні, і в росії можна говорити довго. Однак про пригоди в особистому житті Лободи можна сказати ще більше. Зірка нещодавно зізналася, що зараз у її серці живе чоловік, проте його особу вона розкривати поки що не хоче.

Співачка українського походження прийняла досить зрозумілу позицію: після розставання з першим чоловіком та батьком своєї старшої дочки Євангеліни Лобода вважає за краще приховувати подробиці любовних справ. Шанувальники із завмиранням серця спостерігали за тим, як Світлана Лобода будує стосунки з німецьким музикантом та фронтменом гурту Rammstein. Пізніше в Мережі навіть з’являлися чутки, що молодша дочка Лободи була народжена саме від Тілля Ліндемана. Однак пізніше виявилося, що батько Матильди не він, а особистість справжнього папи Світлана майстерно приховує.

Так, днями Лобода відверто зізналася, що вона вже довгий час зустрічається із загадковим чоловіком, особистість якого бажає залишити у секреті. Так, за словами співачки, вона щаслива у стосунках, а тому хоче лишити це при собі.

Світлана Лобода розповіла про те, що відбувається на любовному фронті

Дуже хочу, щоб цей острівець був моїм, тому не показую та не роблю з цього піар. Мені пощастило, я зустріла свою людину, з якою на одній хвилі. Він страшенний патріот, але не українець. Мені дуже цікаво з ним, добре та комфортно. Мене не стискають і не вносять у якісь рамки

, – чесно розповіла Лобода на інтерв’ю журналістці Катерині Гордєєвій.

Світлана Лобода також розповіла журналістці, що завжди намагається підтримувати свого нового обранця, за будь-яких умов. За визнанням Світлани, у їхніх стосунках багато таємниць та загадок, але від цього їй стає лише цікавіше, адже такі пригоди, на її думку, додають гостроти у кохання.

Світлана Лобода після початку повномасштабного російського вторгнення переїхала разом із мамою, доньками та новим хлопцем до Латвії, де залишається досі.