Роман набирає обертів: Дорофєєва опублікувала новий знімок із Кацуріним – на пальці вже обручка

Останнім часом навколо Дорофєєвої, Дантеса та Кацуріних просто киплять пристрасті – колишні друзі та кохані постійно намагаються "втерти" одне одному ніс. Сьогодні Дорофєєва натякнула на весілля

Надія Дорофєєва та Михайло Кацурін перестали приховувати про те, що перебувають у відносинах улітку 2022 року. Виявилось, що пара крутить бурхливий роман, за яким сьогодні стежать тисячі шанувальників. Комусь подібне здається не більше ніж фарсом, тоді як інші щиро вірять, що цим двом судилося бути разом до кінця.

Дорофєєва та Кацурін почали зустрічатися невдовзі після розлучення – Надя розлучилася зі своїм екс-чоловіком Володимиром Дантесом, а Мишко покинув дружину Дашу Кацуріну із двома спільними дітьми. Цікаво, що зовсім нещодавно Даша та Вова також зізналися у тому, що перебувають у шлюбі. Так, вони обоє освідчилися одне одному в коханні, а дівчина взагалі заявила, що саме Дантес допоміг їй пережити зраду і розлучення.

Зазначимо, що багато шанувальників вважають, що Дорофєєва і Кацурін почали крутити роман ще під час того, як перебували у шлюбі з колишніми. Такі підозри породив пост Даші Кацуріної, де вона зізнається, що чоловік її зрадив. Для фанатів не складно було здогадатися, хто може бути цією загадковою незнайомкою.

Однак, як би там не складалися стосунки між колишніми друзями (Кацуріни раніше товаришували з Надею та Вовою), сьогодні достеменно відомо одне – знаменитості перебувають у стосунках та регулярно діляться з шанувальниками подробицями романів. Наприклад, Надія Дорофєєва нещодавно опублікувала фотографію, на якій позує з Михайлом Кацуріним.

На знімку співачка робить селфі у дзеркалі, поки Кацурін ніжно цілує її в щоку. Вже досить довго Дорофєєва щодня ділиться з підписниками своєю фотографією, де демонструє обраний образ, настрій і просто дарує фанатам можливість усміхнутися зранку. Ця рубрика на особистому блозі зірки зветься “dodo every day”.

Цього ж разу, як зазначила Дорофєєва, до її рубрики вліз новий коханий. Варто звернути увагу, що обидві знаменитості стильно одягнені. У столиці вже вирує справжня прохолодна осінь, а тому Надя та Михайло накинули на плечі симпатичні блейзери, проте зберегли привабливу нотку недбалості у своїх вбраннях – обидва носять широкі штани-джинси вільного крою.

Надя Дорофєєва опублікувала знімок із Михайлом Кацуріним
Надя Дорофєєва опублікувала знімок із Михайлом Кацуріним

Проте, що найбільше зацікавило фанатів – це кільце на безіменному пальці правої руки у Наді Дорофєєвої. Схоже, що зірка натякнула на весілля з Кацуріним.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.