Заміна Галкіну: давній друг крутиться навколо Алли Пугачової та її дітей від молодого чоловіка

Максим Галкін та Алла Пугачова вже довгий час перебувають порізно – доки Примадонна повернулася до звичного життя у столиці, комік продовжує гастролювати за кордоном. За відсутності чоловіка навколо співачки почав витися давній друг сімейства...

Поряд з надійним чоловіком жінка на очах розквітає і стає яскравішою за сонце. Так сталося і з Примадонною – зустрівши Максима Галкіна, жінка помолодшала і набула нових сил. Сама Алла Пугачова неодноразово ділилася з шанувальниками одкровеннями про те, що їй надзвичайно пощастило зустріти на своєму життєвому шляху такого чоловіка, як Максим.

За словами Алли Борисівни, він несе відповідальність за всі сімейні події, підтримує артистку та робить все можливе, щоб їхні діти були щасливими. Так, Пугачова відверта, що Галкін побудував їхній спільний будинок, що стало для співачки шоком, адже до цього в її житті були присутні лише чоловіки марнотратні і ті, що не вміють нести відповідальність.

Алла Пугачова та Максим Галкін довго проживають у щасливому шлюбі
Алла Пугачова та Максим Галкін довго проживають у щасливому шлюбі

Проте, останнім часом Алла Пугачова та Максим Галкін перебувають порізно – поки співачка повернулася до свого звичного столичного життя, комік та артист продовжує виступати з концертами по всьому світу. Схоже, що російській Примадонні надзвичайно важко обходиться в буденному житті без звичного подружнього піклування Галкіна. Співачці доводиться самостійно вирішувати домашні, сімейні та особисті питання, а також залишатись суспільно активною.

Тут на допомогу зірці прийшов давній друг сімейства та дизайнер Ігор Гуляєв. Аллу Борисівну вже не вперше бачать у компанії 53-річного чоловіка. Більше того, Гуляєву приносить задоволення проводити час разом з Пугачовою та її дітьми-двійнятами. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ігор поділився знімком, на якому імпровізована родина усміхається на камеру під сонячним промінням.

Фотографію було зроблено під час прогулянки Примадонни з нагоди дня міста москви. Тоді артистка вирушила разом із дітьми на екскурсію столицею росії, а до неї “прибився” Ігор Гуляєв. Деяким шанувальникам здається, що дизайнер може мітити на місце Галкіна. Окрім гарного особистого спілкування Ігорю вдалося налагодити чудові стосунки із загальними дітьми Примадонни та Максима Галкіна.

Алла Пугачова прогулялася столицею росії разом з Ігорем Гуляєвим
Алла Пугачова прогулялася столицею росії разом з Ігорем Гуляєвим

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.