Іраклі Макацарія прокоментував поведінку холостяка Макса

Він впевнений, що Макс прийшов на шоу, аби зустріти кохання.

Головний герой шостого сезону «Холостяка» розповів, як ставиться до Макса – учасника десятого сезону шоу. Він зазначив, що схвалює поведінку Максима.

«Макс – позитивний Холостяк. Побачивши його вперше, я відзначив його світлу енергетику. Мені дуже імпонує, як він спілкується з дівчатами».

Холостяк
Холостяк

Також Іраклі додав, що рішення Михайлюка взяти участь у шоу – виважене та обдумане. За його словами, Максим – готовий до серйозних стосунків та не чекає схвалення від телеглядачів чи дівчат.

«Максу хочу побажати, щоб він не марнував свою енергію на те, щоб комусь щось доводити. Раджу сконцентруватися на тому, що йому каже серце. Це найважливіше. Нехай не забиває голову різними коментарями. Завжди знайдуться люди, які будуть критикувати», – побажав колезі Іраклі Макацарія.

Водночас холостяк шостого сезону пригадав, якими емоційними були церемонії троянд та як важко було робити вибір між дівчатами. Він зауважив, що доводилося прощатися із дівчиною навіть у тому випадку, коли до неї зародилася симпатія, адже є інша, з якою комфортніше.

Холостяк-10
Холостяк-10

Він також прокоментував поведінку учасниць проекту.

«Я розумію і дівчат. Не кажу, що їм легко. Між ними є певна конкуренція, і можливо, деякі недолюблюють одна одну. Зазвичай так і відбувається, це нормально. Адже їх об’єднує лише одне бажання – побудувати стосунки з Максом».

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.