Віктор Павлік помітно помолодшав поруч із Катею Репяховою: втиснувся у молодіжні спортивки та брендову куртку

Віктор Павлік і Катерина Репяхова вже не перший рік разом. Подивіться, як змінився співак за час, який провів із молодою дружиною. Популярна білявка кардинально змінила і стиль, і життя музиканта.

Віктора Павліка і Катерину Репяхову можна по праву вважати однією з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Зірки мали відгуляти пишне весілля ще у 2020-му році, але життєві обставини так складалися, що подружжю було не до свят.

Дуже трагічно полишав цей світ молодший син співака: Павло Павлік у 21 рік боровся з потужною хворобою, проходив хіміотерапію, проте так і не зміг подолати недугу. У 2021-му році його таткові доля подарувала маленького сина Михайлика.

І знову родині Віктора було не до гулянь. Крихітний карапуз мав обзавестися найкращими речами, а для цього батькам слід було чимало попрацювати. До речі, Катерина не брала собі декрет, а до останнього ходила з животиком та виконувала звичні справи.

Роки спільного життя змінили обох: Репяхова перетворилася на статну жінку, а її обранець відчув у собі силу та енергію рухатися далі. Це помітно позитивно відзначилося на його стилі.

Якщо для фото з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою він підбирав солідні сорочки або стримані светри, то нині поруч з Катею може дозволити собі носити молодіжні спортивні костюми, носити стильні вишиванки та не стримувати себе.

Віктор Павлік помітно помолодшав поруч із Катею Репяховою

Нещодавно популярна білявка показала в Інстаграмі, як виглядає її обранець.

Віктор Павлік помітно помолодшав поруч із Катею Репяховою

Цікаво, що у молодості Віктор дуже полюбляв стиль бунтівника: він носив довге волосся, обожнював шкіряні речі. Словом, виглядав, як тодішній справжній рокер, що порушує всі правила. Цю рису характеру дуже перейняв його найстарший син Олександр, який носить татуювання та багато експериментує з образами.

Нагадаємо, що більше про Віктора Павліка, його любовний трикутник, взаємодію з колишньою дружиною ви можете дізнатися в інформативному відео на Youtube каналі. Не забувайте підписуватися.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.