Учасник “Холостячки-2” Андрій Хветкевич зізнався, чому залишив Україну: справа навіть не в одностатевому шлюбі

Андрій Хветкевич цього року вразив абсолютно всіх. Він був першим з "Холостячки", хто зізнався у нетрадиційній орієнтації. Чоловік вже заручений і сьогодні він розповів правду, чому вирішив поїхати у США.

Популярний учасник проєкту “Холостячка-2”, Андрій Хветкевич, полюбився багатьом. Він приваблював глядачів реаліті своїм м’яким характером та неймовірною харизмою. Златі Огнєвіч він влаштовував неординарні побачення, а одного разу навіть наважився її поцілувати. Втім, дійти до фіналу йому не судилося. Огнєвіч не відчула до нього особливого потягу, а глядачі ще тоді підозрювали щось неладне.

Втім, цього року він відкрився зовсім з іншого боку для своїх фанатів. Чоловік повідомив, що більше не потребує жіночої уваги, адже має потяг до іншої статі. У блогера є навіть серйозні стосунки. Зі своїм хлопцем колумбійського походження він вже багато років разом, а нині пара вирішила одружитися.

Андрей Хветкевич со своим возлюбленным Филиппе
Андрій Хветкевич зізнався, чому залишив Україну

Якщо для нашого суспільства цей союз може здатися достатньо незвичним, то для Штатів — це абсолютно схвальне соціумом явище. Багато заокеанських зірок зізналося у тому, що схильні укладати шлюби з представниками своєї статі. У 2015-му році у США легалізували такі весілля та наділили правами кожного представника подружжя. Там, в Америці дуже популярними стали ЛГБТ- весілля.

Проте, Андрій запевнив, що Україну вирішив полишити не через свої погляди. Прихильники навіть припустили, що можливо у Хветкевича були проблем із бізнесом, навіть приплели до цього СБУ. Та колишній фаворит Огнєвіч запевнив, що просто отримав візу, аби переїхати у теплі краї.

Андрій Хветкевич зізнався, чому полишив Україну

Відомо, що блогер все життя присвятив дайвінгу та просто не може жити без океану. Навіть під час участі у реаліті, він робив такі побачення, які повністю розкривали його пристрасть до води.

Нагадаємо, що фіналістом “Холостячки-2” став Андрій Задворний, з яким Злата розбіглася майже одразу після завершення проєкту. Нині зірки навіть не згадують один про одного.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!