Приховані таланти українських зірок: чим у вільний час займаються Мішина, Осадча, Могилевська та інші зірки

Українські зірки вміють вразити неочікуваними зізнаннями й прихованими талантами. Дізнайтесь у нашому матеріалі, чим насправді люблять займатись зірки поза сценою

Український шоу-бізнес сповнений не лише красивими й епатажними зірками, але й талановитими та різносторонніми особистостями. Чи знали ви про зіркові хобі? Якщо ні, то гайда читати особисті зізнання знаменитих українок.

Ксенія Мішина захоплюється медитаціями

Українська акторка ще на зйомках любовного реаліті-шоу зізналась, що найголовніша пристрасть у її житті – це медитації. За зізнанням Ксенії Мішиної, вона прийшла до усвідомлення важливості цієї практики, коли була за крок до моральної загибелі. Проте, знаменитість вчасно оговталась і врятувалась за допомогою духовних медитацій.

Ксенія Мішина розповіла про своє хобі
Ксенія Мішина розповіла про своє хобі

Зараз, зізнається зірка, вона приділяє особливу увагу медитаціям. У час війни не варто відкладати свої хобі та речі, які заспокоюють, у глибокий ящик. Навпаки, зараз – ідеальний час, аби займатись тим, що може підтримати моральний стан.

Для мене медитація – це великий крок назустріч собі та прийняттю всього, що відбувається навколо…Найдієвіша природна пігулка проти тривоги та депресії

– зізнається в особистому блозі Ксенія Мішина.

Катерина Осадча у захваті від садівництва

Катерина Осадча власноруч вирощує красиві квіти й смачні фрукти
Катерина Осадча власноруч вирощує красиві квіти й смачні фрукти

Відома українська телеведуча зізнається: вона має великий сад, у якому можна знайти безліч різних квітучих рослин. У власному казковому куточку Катя Осадча вирощує базилік, тюльпани, нарциси, жасмин, троянди та багато інших квіток та кущів. Крім того, ведуча вирощує різні ягоди та фрукти, з яких обожнює робити смачне домашнє варення.

Чоловік Осадчої, Юрій Горбунов, зазначає, що телеведуча також виявляє свої таланти в якості господині – знаменитість запевняє, що його дружина надзвичайно смачно готує. Втім, у житті Каті Осадчої залишається всього одна пристрасть – садівництво.

Наталя Могилевська – майстер у вишивці

Наталя Могилевська полюбляє вишивати
Наталя Могилевська полюбляє вишивати

Українська співачка давно зізналась, що вона захоплюється вишивкою. Довго сидіти з голкою в руках і спостерігати за тим, як на полотні хрестик за хрестиком з’являється вишивка й формує приголомшливі картини – ось, чим полюбляє займатись поза сценою Наталя Могилевська. За зізнанням артистки, таке хобі заспокоює нерви та приводить у порядок думки.

Крім того, співачка розповіла, що вона вишиває з самого дитинства.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.