Романтичні вчинки Тоні Матвієнко, Тараса Тополі та інших – на що готові українські зірки заради своїх коханих?

Публіка з особливою цікавістю спостерігає не лише за представниками українського шоу-бізнесу, але і за відомими зірковими парами. Знаменитості поділились найбільш романтичними спогадами

Усім відомо, що кохання спроможне чинити неймовірні речі, а люди, які когось люблять, готові на все заради своєї другої половинки. Читайте про романтичні вчинки українських зірок, якими вони хотіли довести своїм коханим глибину та серйозність почуттів.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко

Українська співачка зізналась, що їхні з Арсеном Мірзояном стосунки пройшли “вогонь і воду”. Втім, їхня професія передбачає гастролі, тури й концерти, які часто на доволі довгий період розлучають закоханих. Проте, зізнається Матвієнко, вони вміють знаходити способи приємно тішити одне одного навіть за таких обставин.

Співачка пригадує, що одного разу вирішила приємно здивувати свого чоловіка, поки той виступав з концертом в іншому місті. Арсен Мірзоян обожнює оселедець під шубою за рецептом своєї дружини, а тому Тоня Матвієнко приготувала “смаколик” і таємно прокралась до номера коханого.

Тарас Тополя та Альоша

Тарас Тополя та Альоша
Тарас Тополя та Альоша

Лідер гурту “Антитіла” пригадав, як ледве не зламав свій автомобіль заради того, щоб дотриматись обіцянки, яку дав дружині Олені Тополі. Співак пригадує, що тоді він повинен був довезти Альошу до аеропорту, щоб співачка відправилась на свій концерт. Втім, за зізнанням Тараса Тополі, він запізнився майже на дві години, а до відльоту залишалось всього 40 хвилин.

Втім, Тарас Тополя був налаштований серйозно: він попередив дружину про необхідність пристебнути пасок безпеки та попросив довіритись йому. За зізнанням артиста, менше ніж за двадцять хвилин вони подолали немалий шлях від станції метро “Дорогожичі” до “Борисполя”. Хоча пізніше Тополі довелось сплатити не один штраф, а також змінити на машині покришки та гальмівні колодки, він довів дружині, що готовий на все заради неї.

Сергій та Сніжана Бабкіни

Сергій та Сніжана Бабкіни
Сергій та Сніжана Бабкіни

Український співак розповів, як через десять років від дня вінчання зі своєю дружиною він вирішив влаштувати повторну церемонію. Артист зібрав найближчих друзів та родичів у автобус і поїхав до “Співочих садів”, що у Харківській області. Туди ж Бабкін запросив священника, який вінчав подружжя 10 років тому.

Ми пішли далеко від всіх нагору, де відбувся наш повторний таємний обряд вінчання! Ось так, через 10 років ми знову обмінялися клятвами й обручками!

– пригадує Сергій Бабкін.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.