Мірзоян, Зібров, Матвієнко та інші зізнались, що цупили в готелях: яскравий посуд та інші дрібні сувеніри

У зірок достатньо грошей, аби дозволити собі придбати будь-що на свій розсуд. Втім, деякі зізнались, що іноді цупили речі з готелів. Знаменитості розповіли, що вкрали

Кім Кардашьян колись поцупила окуляри від Діор з фірмової крамниці, голлівудська зірка Ліндсі Лохан “прихопила” намисто, за яке не заплатила, а Джонні Депп й зовсім примудрився майже непомітно вкрасти лімузин свого друга. Якщо ви думали, що такі веселощі бувають лише у зарубіжному шоу-бізнесі, то варто зазначити – українські артисти також вміють повеселити своїх шанувальників.

Відомі знаменитості вирішили відверто поговорити зі своїми прихильниками стосовно того, що їм доводилось цупити в готелях. Хоча вони не можуть похвалитись таким крупним “уловом”, як у голлівудських зірок, їхні історії все-таки можуть прикрасити ваш вечір.

Шоумен Дядя Жора

Дядя Жора відверто зізнався, що колись поцупив у готелі сувенір

Найпопулярніша річ, яка постійно зникає з готелів, де мешкають українські зірки – це кімнатні капці. Хоча таку крадіжку важко назвати кримінальним злочином, шоумен Дядя Жора відверто зізнався, що кожного разу замість того, аби придбати магніт на холодильник у якості сувеніру, він привозить із собою капці, поцуплені з готелю.

Співак Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян зізнався, що не бачить нічого дивного чи ганебного в тому, аби забрати додому якийсь атрибут з готелю

Український співак Арсен Мірзоян постійно забирає з собою капці й зовсім не вважає крадіжкою. Він зазначає, що такі готельні атрибути є одноразовими, а тому після користування вже нікому не знадобляться.

Співак Павло Зібров

Павло Зібров розповів, що йому вдалось зібрати цілу колекцію поцуплених з різних готелів капців

Одного разу журналісти “викрили” Павла Зіброва. Артист зізнався, що йому вдалось зібрати власну колекцію кімнатних капців, які він забирав з готелів. Найбільше йому подобаються капці в турецьких готелях.

Телеведучий В’ячеслав Соломка

Зірки зізнались, що цупили в готелях

В’ячеслав Соломка також полюбляє прибрати до рук готельні капці. Крім того, зізнався знаменитість, у нього також є спеціальна шафа, де він збирає поцуплене в готелях мило.

Співачка Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко зізналась, що совість не дозволяє їй цупити речі з готелів

А ось Тоня Матвієнко зазначає, що вона би ніколи в житті не змогла поцупити щось, адже вважає, коли щось крадеш, то Бог забирає в тебе набагато більше. Схоже, артистка просто користується капцями, які прибрав до рук її чоловік Арсен Мірзоян…

Травесті-діва Монро

Найбільша злодійка в українському шоу-бізнесі – Монро, адже вона примудрялась поцупити навіть яскравий посуд

Травесті Діва Монро зізналась, що часто у неї виникає бажання поцупити красивий яскравий посуд. Саме тому, за особистим зізнанням, вона ніколи не бере на світські заходи великих сумочок, аби туди не вміщався посуд.