Надія Бабкіна нецензурно висловилася до медиків

Співачка у комі сварилася із лікарями.

Співачка Надія Бабкіна через гостру пневмонію опинилася у лікарні. Як зазначила артистка, до встановлення діагнозу вона почувалася зле.

«Помутніння, хотілося спати, дихати було важко, стиснуло серце», – поділилася Надія.

Перед госпіталізацію вона навіть не могла самотужки пересуватися.

«Лежу на каталці, чомусь ноги відмовили. Щойно ходила, вже не ходжу … Потім до мене підходять три лікаря і кажуть мені: «Ну що Надіє?» Я відповідаю: «Я вам вірю. Робіть зі мною що хочете». І все я пішла – навіть не пам’ятаю, де я опинилася», – пригадує Бабкіна.

Після огляду лікарі були вражені: вони перевіряли легені тричі, аби переконатися у діагнозі. Після цього її негайно прооперували.

«Через 20 хвилин вдруге мене засовують. Потім мовчки засовують втретє. І кажуть: «Швидше до операційної!» У реанімаційному відділенні у мене була операція. Нічого не пам’ятаю, мене ввели у штучну кому. Так треба. Близько 80% легких було уражено… Там плівкою все заросло і затягнулося – це така зараза, вона дуже швидко проявляється і починає працювати», – розповіла співачка.

Після операції її годували через зонд та допомагали ходити. Також лікарі розповіли Надії, що вона лаялася, коли перебувала у комі. Співачка зізналася, що їй соромно за свою поведінку, тому вибачилася перед лікарями.

«Кажуть, що я лаялася матом так сильно, що вони таких слів навіть не чули. Мені так соромно стало. Кажу ви мене вибачте, заради Бога. Я займалася фольклором все життя, сільська сама», – розповіла Бабкіна.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.