Ні за які гроші: Зібров, Цибульська, Скрипка та інші зізнались, з ким ніколи не виступлять на одній сцені

У зіркового суперництва є чимало причин. Українські знаменитості поділились відвертим зізнанням у тому, з ким зі своїх колег вони би ніколи й ні за що не вийшли на одну сцену

Український шоубізнес сповнений цікавими виконавцями та артистами. Якщо у вас колись було бажання побачити всіх своїх кумирів на одній сцені одночасно, то варто впевнитись, чи хочуть вони з кимось ділити одну сцену. Багато відомих артистів заявили, що ніколи би не хотіли виступати разом із певними артистами й назвали причини.

Onuka і Олег Скрипка

Українські співаки не захотіли виступати на одній сцені з російськими виконавцями
Українські співаки не захотіли виступати на одній сцені з російськими виконавцями

На одному зі своїх концертів у Празі відома співачка Онука відмовилась від виступу. Причиною стало те, що артистка була вимушена ділити сцену із російськими виконавцями. Принциповій знаменитості така ідея була не до смаку, тому вона скасувала концерт. Втім, організатори пішли на зустріч Наталі Жижченко, а тому співачка виступила на окремій сцені без супроводу російських артистів.

З тих самих причин відмовився від свого виступу Олег Скрипка. Артистові було не до вподоби співати разом із російськими виконавцями.

Павло Зібров

Солідний та поважний український співак не сприймає нецензурну лексику в творчості музикантів
Солідний та поважний український співак не сприймає нецензурну лексику в творчості музикантів

Павло Зібров заявив чітко та без зайвих зволікань: він би ніколи не виступив на одній сцені з відомим російським гуртом “Ленінград”. За зізнанням українського співака, це було би, як мінімум, нелогічно та дивно. В репертуарі легендарного Павла Зіброва немає місця для матів.

Оля Циубльська

Оля Цибульська не хотіла би ділити увагу своїх шанувальників із іншими зірками
Оля Цибульська не хотіла би ділити увагу своїх шанувальників із іншими зірками

Відома українська співачка Оля Цибульська запевнила публіку, що вона не має бажання ділити сцену ні з одним відомим їй артистом, адже дуже сильно любить своїх прихильників. За зізнанням української співачки, вона занадто ревнива людина, аби ділити сцену та своїх глядачів ще з кимось.

Я дуже ревную глядача до всіх. Я по-справжньому люблю людей, які сидять в залі, а, коли ти любиш, ти ревнуєш. Я ревную сцену до глядачів – не хочу нікого, буду сама!

– зазначила в коментарі для журналістів ICTV Оля Цибульська.

Олексій Потапенко (Потап) та Дядя Жора

Дядя Жора та Потап запевнили, що готові до будь-яких дуетів
Дядя Жора та Потап запевнили, що готові до будь-яких дуетів

А от український музикант зазначив, що він відкритий до будь-якої співпраці. У коментарі для журналістів артист зазначив, що готовий на дует зі всіма. Дядя Жора (Вадим Мичковський) притримується такої самої думки – йому все одно, з ким виступати.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.