(Відео) Ліза Галкіна вражаюче виконує хіт Джо Дассена під керівництвом Алли Пугачової: росте нова Примадонна

Маленька Примадонна Ліза Галкіна вразила публіку своїми співочими даними. Дочка Алли Пугачової під чуйним керівництвом мами заспівала легендарний хіт Джо Дассена

У творчій родині майже завжди народжуються та виростають творчі діти. Ліза та Гаррі Галкіни – не виключення. Зіркове подружжя Алли Пугачової та Максима Галкіна виховує своїх дітей в атмосфері мистецтва, а тому двійнята ростуть освіченими та різносторонніми особистостями.

Від самого народження Ліза та Гаррі Галкіни мешкали у величезному помпезному замку Алли Борисівни. До творчості спонукало все навкруги – інтер’єр та загальна атмосфера будинку Пугачової та Галкіна надихала на творчість. Втім, нещодавно Примадонна покинула територію рідної країни, а помпезний будинок виставила на продаж.

Проте, можна навіть не сумніватись, що Ліза Галкіна виросте талановитою артисткою, адже її мати виростила собі справжню спадкоємицю. Лишається всього лиш чекати та робити ставки – чи стане в майбутньому Ліза Галкіна популярнішою за свою старшу сестру Христину Орбакайте?

У Мережі з’явились приголомшливі кадри, на яких Ліза Галкіна співає французькою

Цього року зірковій спадкоємиці Алли Борисівни та Максима Галкіна виповнилось 9 років. Дівчинка розумна не на свої роки. У 9-річному віці Ліза Галкіна вивчає різні мови та може підтримати діалог ледве не з кожним дорослим. Пугачова разом зі своїм зірковим чоловіком не жалкують для своїх дітей нічого. Гаррі та Лізу навчають та виховують найкращі викладачі, саме тому вони можуть похвалитись безперечними знаннями.

Втім, опубліковане відео приголомшило навіть тих, кого вразити, здавалось би, неможливо. На кадрах Ліза Галкіна майстерно виконує пісню легендарного французького співака Джо Дассена. Дівчинка ідеально знає текст, а її французька вимова викликає справжній подив. Окрім того, вражає і неймовірна харизма маленької Лізи. На кадрах дівчинці всього 6 років, але вона вже виступає так, ніби все життя їздила з концертами по всьому світу.

На відео маленька Ліза Галкіна одягнута в симпатичну білу сорочку з коротким рукавом, а також в темну спідницю. Біляве волосся доньки Алли Пугачової бережно заплетене в косички. На відео можна спостерігати за тим, як вона старанно співає французьку композицію й прислухається до вказівок зіркової матері.

Популярне

Схожі статті

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.