Хто з українських зірок-волонтерів зібрав найбільше грошей: Огнєвіч, Нікітюк та інші похизувались цифрами

Після початку повномасштабного війни в Україні шоубізнес перетворився на справжній культурний фронт. Читайте в матеріалі, хто з українських зірок зібрав найбільше грошей на допомогу

Українські артисти активно беруть участь в повномасштабній війні. Доки одні захищають країну на фронті, знаменитості проводять благодійні концерти та займаються волонтерською діяльністю. Багатьом зіркам не подобається публічно обговорювати цифри та суми, які їм вдалось зібрати на гуманітарні потреби українців – артистки не хочуть “піаритись” на війні. Втім, ми вирішили продемонструвати, що нашими зірками можна пишатись, адже вони здібні не лише викликати усмішку на обличчях.

Монатік

Монатік
Монатік

Український співак з самого початку повномасштабної війни почав збирати гроші для гуманітарних та волонтерських штабів. Монатік зізнався, що лише за березень йому вдалось зібрати два мільйони гривень. Співак розповів, що він перерахував зібрані кошти громадським організаціям, які займаються закупівлею обладнання для ЗСУ.

Джамала

Джамала
Джамала

Українська співачка також активно займається благодійною діяльністю. Своє ім’я та популярність вона використовує для того, щоб заробити якомога більше коштів. Джамала брала участь в різних концертах та ініціативах, а сумарно змогла заробити більш як 90 мільйонів доларів.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Відома українська співачка зізналась, що вона брала активну участь в благодійних заходах та концертах. На початку червня артистка зізналась, що в результаті таких виступів їй вдалось назбирати більш ніж чотири с половиною мільйони гривень.

Гурт “Без Обмежень”

Гурт “Без Обмежень”

Відомий український гурт відвідав дев’ять міст в Америці та Канаді. Нещодавно артисти заявили, що завдяки благодійним виступам їм вдалось зібрати майже 200 тисяч доларів. Якщо рахувати точно, то на потреби ЗСУ вони передали 180,5 тисяч доларів.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Українська телеведуча за весь час повномасштабної війни не називала суми, яку зуміла зібрати на гуманітарні потреби українців. Втім, звучали інші цифри – через пів року з початку вторгнення Леся Нікітюк розповіла, що в рамках функціонування її притулку вона зуміла тимчасово прихистити близько трьох тисяч переселенців, більше ніж 300 дітей та близько 80 тваринок.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.