Нестерпні прізвиська українських зірок: Павло Зібров, Дядя Жора та інші зізнались, як їх обзивали в дитинстві

Нині українські знаменитості користуються неабиякою популярністю серед шанувальників. Втім, в дитинстві, як і у багатьох інших, в них були прізвиська, про які вони розповіли

Голлівудські зірки неодноразово розповідали про те, з якими образливими “кличками” від однолітків стикались в школі. Так, Джордж Клуні був “Франкенштейном”, адже в зірки був параліч обличчя. Джулію Робертс однокласники часто називали “Жабою” через виріз рота, а відома модель Розі Хантінгтон Уайтлі була “Пласкою” – через високий зріст та худорляву фігуру.

На щастя, українські зірки не стикались із настільки образливими чи надто жорстокими прізвиськами у своєму дитинстві. Втім, як і у багатьох інших дітей, у селебріті були “клички”. Знаменитості чесно (або майже чесно?) зізнались в тому, як їх називали в шкільні часи.

В’ячеслав Соломка

Слава Соломка мав не одне прізвисько в дитинстві – вони були пов'язані з ім'ям ведучого та з його фігурою
Слава Соломка мав не одне прізвисько в дитинстві – вони були пов’язані з ім’ям ведучого та з його фігурою

Відомий український телеведучий зізнався, що в шкільні часи в нього була не одна “кличка”. Артиста називали по-різному, а його прізвиська створювались на основі імені майбутньої зірки, а також його худорлявої фігури.

Так, Слава Соломка зізнався, що однокласники називали його наступним чином: Соломка-травка, Сєно, Солома, Соломінка. Втім, якщо фантазії у бешкетників було трохи більше, то розбишаки вирішували “перемкнутись” на статуру знаменитого ведучого. В’ячеслава Соломку називали Дрищем та Кощєєм Безсмертним.

Павло Зібров

Український співак зізнався, що в дитинстві його називали менш образливим, але доволі очевидним прізвиськом
Український співак зізнався, що в дитинстві його називали менш образливим, але доволі очевидним прізвиськом

Легендарний український співак зізнався, що в дитинстві однокласники та товариші вигадали йому “кличку” на основі прізвища співака. Так, артист зізнався, що його називали “Зеброю”, адже він – Павло Зібров. Схоже, що однокласники та товариші майбутньої зірки мали не надто хорошу фантазію або ж співак у школі нікого не ображав, а тому забіяки вирішували не мудрувати.

Дядя Жора

Дядя Жора розповів, що прізвисько з його дитинства стало його сценічним псевдонімом
Дядя Жора розповів, що прізвисько з його дитинства стало його сценічним псевдонімом

Вадим Мичковський розповів журналістам та шанувальникам, що на прізвисько, яке йому дали в дитинстві він ніколи не ображався. Артист зізнався, що дитяча кличка переросла в сценічний псевдонім.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.