Як виглядають і чим займаються діти Таюне: стало відомо все про спадкоємців Олега Винника та його обраниці

Олег Винник і Таїсія Сватко стали вельми популярними артистами сучасності. Зірки настільки зачарували прихильників, що тепер фанати хочуть знати буквально все про своїх кумирів. Однією з найцікавіших тем є, звісно, особисте життя знаменитостей.

Олег Винник і Таїсія Сватко. Герої цього матеріалу вже давно виступають на українській сцені. Знаменитості на сцені завжди щирі зі своїми фанатами, але у реальному житті, поза концертами, полюбляють тримати інтригу, щодо особистого. І тому Головний вовк країни може лише мріяти про те, щоб бути у тіні за лаштунками, адже, як відомо, чим більше зірки намагаються приховати свої сімейні таємниці — тим більше прихильники та навіть хейтери хочуть докопатися до правди.

Не оминула така доля і найпопулярнішого блондина нашої естради та його бек-вокалістку.

Що відомо про дітей Таюне та Олега Винника?

Так, як ці зірки філігранно оминають тему свого шлюбу та особистого життя в цілому, мережа час від часу вибухає новинами про “знайдених” дочок співаків. В Інстаграмі на фан-сторінках часто з’являються фото, де на сцену до артистів виходять діти, яких одразу нарікають нащадками Таюне і Винника.

Крім цього, чутки про те, що у Таїсії Сваткоє дочка розбурхала її приватна світлина з чарівною білявкою. Співачці одразу приписали материнство, але виявилося, що родинних зв’язків між цими дівчатами зовсім немає.

Іншою не менш цікавою темою для фанатів знаменитостей є пошук таємного сина Олега. Річ у тім, що у 2005-му році, коли співак працював у Німеччині, він розповів, що дуже мріє, аби з України до нього переїхала дружина з крихітним сином. Більше про хлопця він не згадає, але у 2020-му році у мережі спливуть фото Юліана Винника, плавця та спортсмена з Німеччини. Досі Головний вовк країни не прокоментував, чи це його син чи ні, але багато хто з поціновувачів творчості співака вірить — це саме та таємна дитина артиста та його бек-вокалістки, про яку так часто говорять.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині
Як виглядають і чим займаються діти Таюне

Нагадаємо, що більше інформації про життя Головного вовка країни, його романи та любовні пригоди ви можете дізнатися у відео на нашому Ютуб-каналі “Одна минута”:

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.