“Вдома не готую”: Ольга Мартиновська розповіла про своє життя поза камерами “МастерШеф”

Ольга Мартиновська — одна з найпопулярніших кулінарок сучасності. Дізнайтеся, якою є переможниця "МастерШеф" поза камерами та чому від неї пішов її чоловік і батько її єдиної дитини.

Ольга Мартиновська завжди марила кулінарією. У ранній молодості піти за мрією не вийшло. Зірка “МастерШефу” тривалий час взагалі навчалася не за профілем, а пішла на менеджмент. Паралельно вивчала французьку, аби втілити своє бажання стати кухарем. Проте, отримати перші серйозні навички вдалося не у країні з Ейфелевою вежею, а на Батьківщині.

Багато років знаменитість працювала для українців, а нині готує заради наших громадян. Річ у тім, що Оля на початку війни полишила рідний край та вирушила закордон заради безпеки дитини. Нині колега Ектора Хіменеса-Браво активно волонтерить та бере участь у благодійних вечерях, на яких підіймаються теми допомоги знедоленим через війну родинам.

Роботи, схоже, чимало, адже нещодавно Мартиновська зізналася, що на домашні справи у неї не вистачає сил:

“Я зовсім перестала постити рецепти. І взагалі перестала постити. Вдома не готую. Нічого не готую. Зовсім нічого. Тільки робота і благодійні вечері. Натхнення ніяк не повертається. Що робити?”, — емоційно написала знаменитість.

Ольга Мартиновська розповіла про своє життя поза камерами

Хто готує для Ольги Мартиновської і береже її родинний затишок?

Якось зірка СТБ зізнавалася, що не має зараз можливості проживати у шикарних апартаментах. Там, в евакуації в Європі, вона знайшла житло завдяки друзям. Відомо, що нині вона носить статус незаміжньої дами та виховує свою дочку самостійно.

Ольга Мартиновська розповіла про своє життя поза камерами

З чоловіком, Іваном Кобцем, стосунки не склалися. Пара одружилася у 2015-му році, а вже у 2016-му на світ народилася їхня дитина Віра. Втім, у 2020-му пара остаточно розбіглася. Досі Ольга не розкриває правди про те, чому пішов від неї чоловік. Цікаво, що знаменитість не обмежувала спілкування доньки з батьком.

Нагадаємо, що Мартиновській також часто приписують роман з Володимиром Ярославським. Зірки “МастерШефу” нині дійсно багато проводять часу разом та навіть знаходять час на подорожі.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.