Єгор Крутоголов з “Дизель шоу” розкрив таємницю Лілії Ребрик та Дмитра Танковича: мають спільну дитину

Єгор Крутоголов нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі розкрив цікаву деталь життя Лілії Ребрик. Дізнайтеся, в яких вона стосунках насправді з Дмитром Танковичем і про яку спільну дитину іде мова.

Психологи стверджують, що робота, як ніщо інше дуже зближує людей. Часто саме колеги стають найміцнішими парами. Шоу-бізнес ця тенденція також не оминула. Яскравий приклад — героїня цього матеріалу, Лілія Ребрик. Ведуча зустріла свого майбутнього чоловіка саме завдяки професії. На проєкті “Танці з зірками” на телеканалі СТБ вона познайомилася з хореографом Андрієм Диким. Згодом бурхливий роман переріс у справжнє кохання.

Втім, нещодавно виявилося, що близькі стосунки ця популярна білявка має з Дмитром Танковичем. Про це проговорився Єгор Крутоголов на сторінці Інстаграму:

“От такими радісно-здивованими очима зустрічав мою дорогу й неповторну Лілю Ребрик! Наш тандем знову разом. Ну ще плюс Танкович. Куди ж Ліля без кума? Вона приєднається до нас на благодійних концертах на підтримку Збройних сил України. І виконає дуже неочікувану роль в одному з наших нових номерів. Це неймовірно крута новина!”, — написав актор.

Виявялається, що Дмитро став хрещеним батьком старшій дочці своєї колеги по студії. Цікаво, що ведучий зізнавався, що для нього цей досвід був дуже цікавим та корисним. У його рідній Білорусі цей обряд є здебільшого формальністю, аніж великою родинною традицією.

Безработная, но замужняя Лилия Ребрик засветилась на фото с двумя мужчинами
Єгор Крутоголов з Дизель шоу розкрив таємницю Лілії Ребрик

А ось для Лілії — це дуже символічно. Вона ніколи не сумнівалася у своєму виборі та аргументувала його тим, що проєкт “Танці з зірками” подарував їй коханого чоловіка, а Танкович вів реаліті та був по-дружньому небайдужий до пари своєї яскравої колеги. Він бачив, як зароджувалася любов і тому став дуже близьким до родини Ребрик.

Нагадаємо, що ведуча телеканалу “Україну” має також і другу дочку. Маленька принцеса осяяла родину ведучої своєю появою у 2018-му році. Разом з мамою і сестричкою вона на початку війни евакуювалася на захід України.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.