Оля Цибульська показала свою сестру, яка народила їй племінника: “В ковдрі із червоним бантом”

Оля Цибульська поділилася з прихильниками радісною новиною. У її родині сталося довгоочікуване поповнення. Зірка показала щасливу матусю, а ще висловилася про відключення світла в Україні.

Популярна співачка Оля Цибульська завжди на зв’язку зі своїми прихильниками. Артистка ділиться всіма головними новинами свого життя і розповідає про родину. Нещодавно вона показала свою сестру, яка подарувала їй племінника. Щаслива жінка стала мамою вдруге, а знаменита родичка не могла не похизуватися такою справою.

“Сестричка сьогодні стала мамою вдруге. Вітаємо! Пам’ятаю, як ми забирали саму Іринку з пологового будинку, коли вона народилась. В ковдрі із червоним бантом, а тепер вона — двічі мама”, — натхненно написала зірка в Інстаграмі.

Оля Цибульська показала свою сестру, яка народила їй племінника

Сама ж артистка на другу дитину ще не може наважитися. Вона разом з чоловіком Сергієм виховує сина Нестора, який ще не має 10 років, але вже розуміє, що відбувається у його країні та розраджує батьків, як може. Втім, не виключає, що поповнення у її родині таки можливе. Співачка натякнула про це у мережі, висміюючи наших північних сусідів, які зловтішаються нашому світловідключенню.

“Щекавиця темряви не боїться. Слава Україні”, — пише Оля і додає, що за 9 місяців в Україні народиться мільйон нових козачків та козачок.

Оля Цибульська показала свою сестру, яка народила їй племінника

Цибульська давно проявляє себе, як людина традиційних сімейних цінностей. Артистка вже чимало років у шлюбі і за весь цей час майже не фігурувала у романтичних інтригах, окрім однією. Раніше її підозрювали у любовних стосунках з Дзідзьо, який, до речі, є кумом зірки.

Та, оскільки Цибульська вже не приховує справжнього законного обранця, всі чутки автоматично було спростовано. Цікаво, що навіть дружина співака, після розлучення, твердо стояла на тому, що її милий у гречку не скакав, шури-мури з напарницею по сцені не крутив.

Нагадаємо, що Ольга нині повністю поринула у домашні справи. Тривалий час вона жила в евакуації зі своїм маленьким сином.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.