Співачки, які не вміють співати: як звучить реальний голос Віри Брежнєвої, НеАнгела Вікторії Сміюхи та інших

Прихильники звикли чути ідеальні голоси своїх кумирів. Втім, не завжди реальний голос звучить так само, як і сценічний. Пропонуємо послухати, як насправді співають зірки

Фанера – найкращий друг артист, адже вона допоможе в усі скрутні моменти та творчі кризи. На сцені артист зобов’язаний виглядати ідеально. І, якщо надмірна кількість макіяжу на обличчі цілком припустима, то використання фонограми шанувальники не люблять. Якщо студійний запис пісні звучить як спів янгола, то це не гарантує того, що в реальному житті ваші улюблені артисти мають ідеальні голоси. Пропонуємо ознайомитись із тим, як насправді співають найвідоміші артисти.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва має чудовий голос, втім під час виступів на сцені він кудись зникає
Віра Брежнєва має чудовий голос, втім під час виступів на сцені він кудись зникає

Відома співачка вражає та заворожує своїм голосом, втім робить вона це по-різному. Студійні записи є приємно приголомшливими, але варто співачці зробити крок на сцену, її вокальні дані починають вражати неприємно.

Якщо в кліпах та піснях вокал артистки дивує, то в реальному житті Вірі Брежнєвій ще є, над чим працювати. Можливо, так проявляється хвилювання під час концертів, але публіка не дуже приємно вражена.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів”

Відома українська співачка та екс-солістка дуету “НеАнгели” Вікторія Сміюха вміє вражати вокальними даними

Декотрим артистам із найгучнішими іменами варто повчитись в екс-солістки гурту “НеАнгели” Вікторії Сміюхи. Хоча кожному виконавцю варто щодня працювати над удосконаленням своїх вокальних даних, співачка в ефірі “Люкс ФМ” заспівала без фонограми їхню з Камінською пісню. Виконання не залишило нікого байдужим.

Філіп Кіркоров

Талант російського співака Філіпа Кіркорова звершується в студії звукозапису
Талант російського співака Філіпа Кіркорова звершується в студії звукозапису

Може здаватись, що звання Народного артисту видають не просто так, втім Філіп Кіркоров продемонстрував зовсім іншу сторону медалі. Так, Мережею “гуляє” відео з одного з концертів Кіркорова, на якому він видав вокальну партію, яка розчарувала слухачів та гостей виступу.

У цей момент артист бігав залою та збирав квіти у вражених прихильників, тому можна припустити, що причина провального співу – надмірне фізичне навантаження. Втім, цей спогад тепер нікуди не подіти, а публіка завжди пам’ятатиме цей момент.

Популярне

Схожі статті

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.

Прийшла з роботи й була приємно здивована: чоловік приготував вечерю з гречки в духовці. Все змішав і готово

Ця страва готується настільки просто, що з нею впорається будь-який чоловік. При цьому нагодувати гречкою з м'ясом удасться всю родину, а посуд, як не дивно, залишиться чистим.