Заміж тільки за мільйонера: Ассія Ахат, Олеся Бацман, Камалія та інші зірки, які ретельно обирали чоловіків

Деяким відомим українським жінкам пощастило не лише в професії, але й в особистому житті. Ассія Ахат, Олеся Бацман, Камалія мають чоловіків, що володіють чималими статками.

Ассія Ахат і Ігор Баленко

Скрипалька Ассія Ахат зробила непогану кар’єру при тому, що класична музика не особливо цікавить молоде покоління. Між тим співи і вправи чорнявки з електроскрипкою знайшли відгук у серцях фанатів. За музичні здобутки зірку нагородили званням “Заслужена артистка України”.

Ассія Ахат і Ігор Баленко понад 20 років разом
Ассія Ахат і Ігор Баленко понад 20 років разом

Звісно, така розумниця підібрала собі до пари відповідного чоловіка – власника торговельної мережі “Фуршет”, а нині депутата Київської міськради. Вони познайомилися випадково. Ігор купував в переході свіжу газету, а Ассія якраз простувала мимо зі скрипкою в руках. Одружилася пара в 2000 році. На той момент кожен із подружжя вже мав власного сина. А за 3 роки родина поповнилася спільною дитиною – сином Філіпом.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон

Яким чином журналістці і телеведучій вдалося окільцювати тричі одруженого власника газети «Бульвар Гордона», залишається таємницею. Але це сталося. Олеся працювала редактором у Савіка Шустера, й одного разу їй довелося брати інтерв’ю у Дмитра. Тоді вони дуже мило поспілкувалися. А коли Бацман залишилася без роботи, Гордон підтримав стару знайому і зробив позаштатним кореспондентом свого видання.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон понад 10 років разом
Олеся Бацман і Дмитро Гордон понад 10 років разом

Відтоді їхні стосунки поступово зі службових переросли в романтичні. Попри те, що Дмитро Ілліч вже був батьком чотирьох дітей, у шлюбі з Олесею на світ з’явилися ще три дівчинки. У 2021 році пара відсвяткувала трояндове весілля (10 років спільного життя).

Камалія і Мохаммад Захур

Співачка і пакистанський мільйонер розповідають абсолютно протилежні історії знайомства. Кому з них можна вірити, незрозуміло. Але факт в тому, що одружилися вони у 2003 році. Через 10 років у пари з’явилися дівчатка-близнятка Арабелла та Мірабелла.

Камалія і Мохаммад Захур майже 20 років разом
Камалія і Мохаммад Захур майже 20 років разом

З колишньою дружиною бізнесмена Наталія (таке справжнє ім’я зірки) не знайома. А от з дітьми від першого шлюбу спілкується з задоволенням. Донька Захура лише на 5 років молодша за нову дружину батька. Нині вона перебуває у шлюбі і має двох дітей.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.