Таюне: Все, що відомо про таємне кохання Олега Винника – біографія, фото, цікаві факти

Олег Винник не полюбляє говорити про своє особисте життя, втім останнім часом з'являється все більше доказів, що він перебуває в шлюбі з Таюне. Що відомо про таємну дружину співака?

Відомий український співак та “повелитель вовчиць” Олег Винник не полюбляє говорити про своє особисте життя. Артист створив собі вдалий образ холостяка, який приніс йому велику славу та всеукраїнське визнання. Втім, усім відомо, що приховати правду доволі важко. Саме тому останнім часом в Мережі з’являється набагато більше доказів, що артист таємно одружений на Таїсії Сватко.

Олег Винник і Таюне скоріш за все давно таємно одружені
Олег Винник і Таюне скоріш за все давно таємно одружені

Олег Винник не зміг приховати абсолютно всіх деталей особистого життя, тому наразі можна сказати напевно, що між ним і Таюне щось є. Хоча артисти продовжують відмовчуватись, пропонуємо дізнатись трішки більше про ту, кому, як вважають шанувальники, Олег Винник присвячує свої пісні.

Цікаві факти з життя Таїсії Сватко

Українська співачка Таюне почала свою кар’єру зі спільної з Олегом Винником діяльності. Дівчина працює бек-вокалісткою на концертах “повелителя вовчиць”, втім паралельно веде сольну діяльність. Коли артистка виступила сольно на “Українській пісні року”, то багато прихильників запідозрили, мовляв, знаменитість хоче піти від Винника та почати співати сама.

Як зізнається Таюне, вона б не хотіла працювати без свого колеги та ймовірного чоловіка. За зізнанням Таїсії Сватко, саме Олег Винник займається написанням її сольних пісень, саме тому вона залишається йому відданою. Попри те, що вона часто бере участь в сольних виступах, Таюне все одно продовжує популяризувати творчість свого колеги.

Таїсія Сватко зізналась, що не планує завершувати спільну з Олегом Винником діяльність
Таїсія Сватко зізналась, що не планує завершувати спільну з Олегом Винником діяльність

Народилась українська співачка в Черкаській області, в місті Сміла. В тій самій області народився і той, кого в майбутньому називатимуть коханим Таюне. Варто зазначити, що одного разу журналісти “дістались” до села, в якому народився Олег Винник та запитали в місцевих мешканців, чи є щось між українським співаком та його бек-вокалісткою.

Так, односельці “повелителя вовчиць” тоді зізнались, що близько двадцяти років тому відгуляли гучне весілля на два села. Крім того, журналістам вдалось зібрати коментарі, в яких місцеві жителі зізнались: вони давно навіть бачили спільного сина Олега Винника та Таїсії Сватко.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.