Винник, Кароль, Мейхер та інші українські зірки, які народилися в маленьких селах і пишаються цим

Багато українських зірок народилися і виросли в звичайнісіньких маленьких селах. Втім, їм це не завадило добитися неабиякого успіху не лише в Україні, а й за кордоном.

Вважається, що у жителів міста набагато більше можливостей, ніж у сільських мешканців. Дійсно, часто у селі в батьків немає можливості віддати дитину у музичну школу, або ж на інші гуртки. Втім, герої сьогоднішньої статті доказують, що народитися в селі – не вирок, головне талант та бажання працювати.

Тіна Кароль

Тіна Кароль здивувала образом на Хелловін
Українські зірки, які народилися в маленьких селах: Тіна Кароль

Одна з найвідоміших українських співачок Тіна Кароль народилася в маленькому селі Орокутан Магаданської області. Там дівчина прожила до 7 років, після чого разом з батьками переїхала в Івано-Франківськ – на Батьківщину матері.

Софія Ротару

Українські зірки, які народилися в маленьких селах
Українські зірки, які народилися в маленьких селах: Софія Ротару

Легендарна співачка Софія Ротару народилася в селі Маршинці Чернівецької області. Артистка народилася в бідній, багатодітній сім’ї. З дитинства Софія Михайлівна багато працювала по господарству і навіть допомогала батькам торгувати на базарі.

Надія Мейхер

40-річна Надія Мейхер знялася у ванній без рушника
Українські зірки, які народилися в маленьких селах: Надія Мейхер

Екс-віагрянка Надія Мейхер народилася в селі Збручівка Хмельницької області. Це не завадило їй після повноліття поїхати підкорювати столицю і потрапити у найвідоміший гурт того часу “Віа Гра”.

Олег Винник

Українські зірки, які народилися в маленьких селах
Українські зірки, які народилися в маленьких селах: Олег Винник

Улюбленець українських жінок Олег Винник народився в селі Вербівка Черкаської області у простій сім’ї робітників. Після закінчення музичного училища Олег поїхав в Німеччину, де і здобув популярність актора мюзиклів. В Україні артист здобув славу значно пізніше – лише у 2013 році, випустивши легендарну пісню “Вовчиця”.

Михайло Поплавський

Михайло Поплавський
Українські зірки, які народилися в маленьких селах: Михайло Поплавський

Співаючий ректор Михайло Поплавський народився в маленькому селі Мечиславка Кропивницької області. Артист зовсім не соромиться свого походження і навіть пишається ним. Відомо, що Поплавський частенько фінансово підтримує рідне село і розвиває його в культурному плані.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.