Розлучення зірок 2022: Дантес і Дорофєєва, Кацуріни, Соколова й інші знаменитості, які цьогоріч розірвали шлюб

2022 рік можна сміливо називати сезоном розлучень. Цього року розпалось чимало відомих та улюблених всіма українцями зіркових пар – мова йде не лише про Дорофєєву та Дантеса

Цьогоріч чимало українських пар вирішили завершити свої стосунки. Хтось із закоханих деякий час приховував розрив, а комусь вдалось ледве не одразу після розлучення знайти нове кохання. Хоча багатьох шанувальників новини про розрив могли засмутити, знаменитості заявляють – це початок чогось нового.

Дорофєєва, Дантес і Кацуріни

Колишня сім’я українських музикантів вирішила розлучитись до початку повномасштабного вторгнення, проте після 24 лютого вирішили тимчасово відкласти оголошення особистих новин. Пізніше артисти все-таки розповіли шанувальникам про своє розлучення та попросили фанатів не засмучуватись через новини.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни

Вперше майбутні колишні зустрілись у потязі, коли прямували на концерт. Тоді Дантес і Дорофєєва одразу зачепили одне одного й швидко зійшлись характерами. Разом ексзакохані були 10 років, із яких 6 – у шлюбі. Після розлучення артисти закрутили романи зі своїми друзями. Дорофєєва зустрічається з Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес – з Дашею Кацуріною.

Подружжя київських рестораторів розлучилось ледве не слідом за своїми колишніми друзями Дорофєєвою та Дантесом. Коли Кацуріни повідомили про розставання, то зазначили, що розходяться через те, що їхні стосунки “себе зжили”. Втім, пізніше почали розкриватись нові подробиці, а Даша Кацуріна зазначала, що розлучилась з колишнім через те, що він її зрадив.

Яніна Соколова та Володимир Литвин

Відома українська журналістка не говорила публічно про своє розлучення з банкіром Володимиром Литвином. Втім, в одному з ефірів зірку “підловили” запитанням про те, які риси вона найбільше поціновує в чоловіках. Тоді Яніна Соколова перерахувала низку чоловічих якостей, а один із її шанувальників запитав, чи знає її чоловік, що вона цікавиться іншими.

Яніна Соколова та Володимир Литвин
Яніна Соколова та Володимир Литвин

Тоді знаменитість зазначила коротко і зрозуміло: вона розлучена. З іронією Яніна Соколова зазначила, що саме тому її колишній мусить розуміти, що вона цікавиться іншими чоловіками.

Валерій та Юлія Харчишини

Валерій та Юлія Харчишини
Валерій та Юлія Харчишини

Фронтмен українського гурту “Друга ріка” розповів, що через невиліковний діагноз, який поставили лікарі їхньому синові минулого року, його стосунки з дружиною значно погіршились. Хоча багато закоханих, які переживають такі болісні події, конвертують горе в силу, яка проявляється в їхніх стосунках. На жаль, Валерію та Юлії Харчишиним цього зробити не вдалось.

Співак зазначив, що вони вирішили жити окремо ще до початку повномасштабного вторгнення, втім Валерій Харчишин не зазначав офіційної причини розставання.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.