Співачка, акторка, телеведуча, дизайнерка і рестораторка: що ще вміє скандальна зірка Дому-2 Ольга Бузова

Відома російська співачка запам'яталась багатьом прихильникам своїм недалеким сценічним образом. Втім, виявилось, що в реальному житті вона цікава й талановита особистість

Російська знаменитість прославилась у багатьох сферах. Про Ольгу Бузову кажуть “self-made woman”, тобто жінка, яка зробила себе сама. Зірці ніхто не допомагав, а більшість її проєктів виявились надзвичайно успішними. Поки чимало людей над нею сміються, вона цілеспрямовано йде до своєї мети.

Бузова на телебаченні

Усі пам’ятають, з чого починала популярна нині російська співачка. Втім, діяльність артистки на телебаченні не обмежується зніманням на телепроєкті “Дом-2”. Після здобуття популярності Бузову почали запрошувати на найвідоміші шоу країни. Крім того, артистка встигла попрацювати ведучою на Першому каналі. Хоча пізніше Ольга Бузова зізнавалась, що це був не її формат шоу, знаменитість продовжує з’являтись на ТБ у ролі запрошеної зірки.

Роль співачки

Перші кроки в музиці артистка зробила ще 2008 року. Тоді записані Бузовою композиції були представлені у рамках альбому “Зірки Дом-2. Закони кохання”. Пізніше співачка почала сольну діяльність та записувала спільні треки з іншими відомими виконавцями. Майже ніхто не вірив, що артистці вдасться стати відомою співачкою, проте скандальна Ольга Бузова довела зворотне.

Відома російська артистка Ольга Бузова прославилась у багатьох сферах
Відома російська артистка Ольга Бузова прославилась у багатьох сферах

Літературна справа

Ольга Бузова прославилась і як письменниця. Першу книгу знаменитість опублікувала 2006 року. “Роман з Бузовою – Історія найкрасивішого кохання” стало російським бестселером. Пізніше зірка випустила книгу “Кохання online”, “Справа у шпильці. Поради стильної блондинки”, “Ціна щастя”.

Бізнесвумен Ольга Бузова

Знаменитість досягла успіху й в індустрії моди. Її колекцію одягу, над якою вона працювала разом з італійською компанією C&C, було показано на Тижні моди “Естет”. Крім того, Бузова та її сестра Анна є власницями бренду прикрас Bijoux та мережі магазинів Bijoux Room. Знаменитість також запускала власну криптовалюту та відкривала магазин у російській столиці, втім обидва проєкти провалились.

Ольга Бузова в кіно

У кінематографі знаменитість прославилась епізодичними ролями. Наприклад, в “Універі” вона зіграла інтернет-подругу одного з головних героїв. Втім, популярність принесла їй вагоміші ролі. У фільмі “Бідні люди” вона зіграла саму себе.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.