Пари з шоу “Холостяк”, які розійшлися після фіналу: Заливако і Богдан, Михайлюк і Ульянова, Макацарія і Лесик

На телепроєкті їм віщували вічне кохання та багато дітей, проте після завершення знімання шоу вони розбіглись. Чому розійшлись найвідоміші пари реаліті-шоу "Холостяк"?

Телеглядачі з захопленням спостерігають за розвитком подій на телепроєкті “Холостяк”. Кожна сварка, кожне зізнання в коханні та кожен поцілунок викликали усмішку на вустах глядачів. Проте, не всім судилось жити разом довго та щасливо. Пригадаємо, чому насправді розійшлись найвідоміші пари “Холостяка”.

Михайло Заливако та Анна Богдан

Головний герой 11-го сезону “Холостяка” з переможницею телешоу

У червні цього року стало відомо, що Михайло Заливако та його кохана Анна Богдан розійшлись. Вперше шанувальники запідозрили неладне, коли пара буквально зникла з медіапростору. Стало відомо, що Анна Богдан полетіла до родичів у Великобританію, а після повернення до України в аеропорту її зустрічав не коханий Михайло, а мама з братом. Після численних питань від фанатів Богдан зізналась: вони з Заливако більше не разом.

Пара офіційно не коментувала причини розставання, проте підписники обговорили в коментарях під останніми дописами знаменитостей ймовірний мотив. Так, за думкою шанувальників, річ у складному характері дівчини – вона занадто безтурботна та не вміє відповідати взаємністю на старання Заливако побудувати сім’ю.

Макс Михайлюк і Даша Ульянова

Пара, яка зійшлась у фіналі 10-го сезону реаліті-шоу “Холостяк”

Навіть після завершення знімання телешоу глядачі продовжують цікавитись особистим життям учасників проєкту. Так, на особистій сторінці Даші Ульянової час від часу з’являються запитання про Михайлюка. Нагадаємо, що пара завершила стосунки одразу після фіналу проєкту. Причиною стала зрада Макса.

Хоча Михайлюк вподобав майбутню переможницю телешоу ще на першій вечірці, він не зміг зберегти вірність Даші. Так, на постшоу телепроєкту повідомили, що під час знімання Холостяка Макс мав інтим з іншою учасницею.

Іраклі Макацарія й Олена Лесик

Пара-фаворит глядачів 6-го сезону “Холостяка”

Телеглядачі були впевнені, що після фіналу шостого сезону “Холостяка” Макацарія та Лесик назавжди залишаться разом. Пара планувала переїхати жити до Грузії, батьківщини Іраклі, хотіли завести дітей та побудувати міцну сім’ю. Втім, Олена повідомила сумну новину: вони з коханим розійшлись.

На особистій сторінці в Інстаграмі Лесик повідомила, що вона все ще любить Макацарія, втім втомилась брати всю ініціативу в стосунках на себе.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.