Жодного разу не були одружені: 5 зіркових холостяків – Андрій Данилко, Віталій Козловський, Олег Винник й інші

Бути популярним та будувати кар'єру – важко, саме тому в багатьох знаменитих чоловіків ніколи не було дружини. На кого з українського шоубізнесу без докорів совісті можна покласти око?

Доки одні доводять, що поєднувати кар’єру та сім’ю – можливо, іншим цього зробити не вдається. У кожного різні причини та мотиви, втім в українському шоубізнесі є чимало привабливих чоловіків, які й досі залишаються самотніми. Розповідаємо про кожного.

Андрій Данилко

Данилко зазначив, що вже ніколи не одружиться
Данилко зазначив, що вже ніколи не одружиться

В одному з недавніх інтерв’ю відомий український артист зазначив, що він змирився з тим фактом, що, ймовірно, вже ніколи не заведе сім’ї, не одружиться та не стане батьком. Данилко зізнається, що іноді йому буває сумно через це, проте піти проти долі не може. Причиною його самотності став навантажений робочий графік.

Віталій Козловський

Артист не самотній, проте жодного разу не був у шлюбі
Артист не самотній, проте жодного разу не був у шлюбі

Востаннє Віталій Козловський говорив про особисте життя в коментарі для “ЖВЛ”. Тоді знаменитість розповів, що він зустрічається з дівчиною, проте розкривати її особистості не бажає. Більш того, зазначив співак, він дуже хоче дітей. Про одруження Козловський змовчав.

Олег Винник

Офіційно Олег Винник залишається самотнім
Офіційно Олег Винник залишається самотнім

Відомий український серцеїд вперто мовчить про своє особисте життя. Артист створив собі сценічний образ – самотній чоловік, який співає дифірамби своїй коханій. Олегу Виннику приписували чимало романів, але не один із них він чітко не коментував. Проте, багато шанувальників впевнені, що насправді дружина артиста – його бек-вокалістка Таюне.

Олексій Дурнєв

Телеведучий зізнається, що не може знайти свою єдину
Телеведучий зізнається, що не може знайти свою єдину

Почуття гумору, привабливість, популярність та харизма – всі ці якості ідеально описують українського блогера та ведучого Олексія Дурнєва. Попри таку ідеальну характеристику знаменитість все ще залишається один. Одного разу шоумен називав причину. За зізнанням Дурнєва, багатьом дівчатам цікавий його гаманець, а не він сам. Дурнєв у пошуках своєї єдиної, втім поки її знайти не може.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко – відомий український холостяк
Євген Клопотенко – відомий український холостяк

Чоловік, який відмінно готує – самотній. Звучить дивно чи не так? Насправді Євген Клопотенко ніколи не скаржився на проблеми з жінками або ж несправедливість всесвіту. Втім, відомий кулінар, який здобув популярність на телепроєкті “МастерШеф” дійсно ні одного разу не ставив штамп у паспорті. У чому причина знаменитість не зізнається, проте можна впевнено сказати, що його майбутній дружині пощастить – сніданки для великої сім’ї готуватиме Клопотенко.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.