Дружини Олександра Пономарьова: чому найгарніший співак України досі в холостяках, а жінки від нього тікають

Олександр Пономарьов, один із найвідоміших та найкрасивіших співаків України, й досі не може здобути особистого щастя. Що відбувається в житті українського музиканта?

У житті відомого українського співака сталось два великих кохання, втім і досі артистові не вдалось віднайти своє особисте щастя. У цивільному шлюбі з першою дружиною в Пономарьова з’явилась донька Євгенія, а з другою офіційною дружиною знаменитість завів сина Олександра. Що нині відбувається в особистому житті одного з найвідоміших артистів України?

Олександр Пономарьов і Олена Мозгова

Олександр Пономарьов і Олена Мозгова
Олександр Пономарьов і Олена Мозгова

Під час їхніх 10-річних стосунків між зірковою парою вирували справжні пристрасті, жертвою яких став Олександр Пономарьов. Задовго після розлучення зі своєю екскоханою знаменитість наважився розповісти своїм шанувальникам про зради Олени Мозгової. Так, за словами знаменитого співака, саме через це вони з колишньою і розійшлись.

В одному з інтерв’ю зірка зізнався, що він вирішив пробачити свою кохану, коли вперше дізнався про її зради. Втім, пройшов час і Олена Мозгова вдруге зрадила коханого. Тоді Олександр Пономарьов не зміг змиритись з ситуацією й пішов від екскоханої. У зірок є спільна донька, яка цьогоріч відсвяткувала 24-й день народження.

Втім, Олена Мозгова розповіла інші цікаві деталі в інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Українська продюсерка, з допомогою якої Пономарьов зробив перші кар’єрні кроки, зізналась, що співак настільки ревнував її до інших чоловіків, що іноді доходило до бійок.

Шлюб Олександра Пономарьова і Вікторії Мартинюк

Олександр Пономарьов і Вікторія Яремчук
Олександр Пономарьов і Вікторія Яремчук

Якщо в першому шлюбі, за словами самого співака, зраджували йому, то в другому шлюбі зрадником став Пономарьов. Після розлучення його колишня дружина Вікторія Мартинюк зізнавалась, що до неї не просто доходили чутки про невірність коханого – вона спілкувалась з жінками, з якими “гуляв” співак.

Колишня дружина відомого музиканта розповідала, що вона так довго залишалась у шлюбі з українським співаком, адже не хотіла, аби їхній син зростав у неповній сім’ї. Так, за словами Мартинюк, вона довго терпіла викиди Пономарьова, втім 2011 року їхній шлюб розпався.

Романи Олександра Пономарьова

Пономарьову приписували роман з Яремчук
Пономарьову приписували роман з Яремчук

Довгий час у ЗМІ ходили чутки, що український співак закрутив роман зі своєю підопічною Марією Яремчук, проте знаменитість швидко розставив усі крапки над “і”. Так, за словами Олександра Пономарьова, він ніколи не заводить романів з колегами, а тим паче – з підопічними.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.