Як Вакарчук у молодості обкрутив стилістку Лялю Фонарьову і чому кинув через 20 років: між ними встала інша

Особистим життям найтаємничішого артиста України цікавляться всі. Чому Святослав Вакарчук покинув ту, яку кохав 20 років заради тої, яку знав буквально п'ять хвилин?

Відомий український співак та фронтмен гурту “Океан Ельзи” має цікаве особисте життя, проте воліє про нього мовчати. Втім, це не заважає особливо допитливим шанувальникам все-таки шукати хоч якісь натяки на сімейне щастя Святослава Вакарчука. Пригадуємо красиву історію його кохання зі стилісткою Лялею Фонарьовою, а також їхній таємничий розрив та початок нової, більш загадкової, історії.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Український співак та одна з найголовніших жінок у його житті зустрілись тоді, коли широка публіка почала дізнаватись про молодий львівський рок-гурт. Тоді “Океан Ельзи” зробили крок на нову кар’єрну сходинку та вирушили підкорювати столицю. Там артисти усвідомили потребу віднайти іміджмейкера. Амбіційна та витончена Ляля Фонарьова стала працювати разом зі Святославом Вакарчуком та іншими учасниками бенду.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Вже тоді артист почав усвідомлювати, що зацікавився у стилістці. Їхні стосунки розвивались, а пізніше вони почали жити разом. Втім, до РАЦСу справа не дійшла – кохані жили у цивільному шлюбі. Саме такої думки дотримуються чимало шанувальників, адже офіційних коментарів стосовно таємного весілля у Львові ні Фонарьова, ні Вакарчук не давали.

Спільних дітей у зіркової пари не було, тому доньку Лялі від першого шлюбу Діану артист виховував як рідну. Дівчина завершила столичну гімназію та вступила до київського університету, а потім – до Ноттінгемського закладу вищої освіти у Великобританії.

Новина про розлучення Вакарчука та Фонарьової сколихнула мережу, проте навіть цього разу український співак вирішив особисте залишити особистим. Так, нині у публіки немає навіть здогадок стосовно того, чому зіркова пара могла розійтись.

Нове кохання Святослава Вакарчука та двоє дітей

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

Невдовзі після розлучення зі стилісткою Святослав Вакарчук вперше став батьком. Так, у відомого артиста з’явилась дитина 2021 року, а вже наступного року його родину чекало ще одне поповнення. Мовчазна історія повторилась і на цей раз співак нічого й нікому не говорив. Проте, шанувальники підозрюють, що його новою обраницею стала Євгенія Яцута, продюсерка.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.