Як Ірина Федишин стала популярною співачкою: вийшла заміж за продюсера як Кароль та пожинає плоди

Відома українська співачка останніми роками встигла закарбувати своє ім'я в пам'яті багатьох шанувальників. Коли Ірина Федишин вперше заспівала та чому воліла стати артисткою, а не шахматисткою?

Ірину Федишин заслужено вважають однією з найпопулярніших артисток України. Білява та талановита співачка завоювала широку славу після презентації хіта “Малесенькі долоньки”, проте і раніше знаменитість виступала та співала на сцені. До слова, лише 2017 року вона відвідала з концертами близько 126 українських міст. Кожен творчий та робочий рік зірки розписано до найдрібніших деталей. Як Ірина Федишин починала кар’єру та хто їй у цьому допоміг?

Дитинство та юність

Народилась майбутня зірка у Львові. На Заході України Ірина Федишин виросла та зробила перші кроки до слави, а нині вона живе у місті Лева та займається не лише професійною діяльністю, а й родинними справами. Інтерес до вокалу прокинувся у маленькій Ірині ще у 3 роки. Мала зірка завжди полюбляла розважати гостей на сімейних заходах співом. Пізніше дівчинка співала у дитячому садку, а в першому класі вже вела співочі заходи.

Коротка біографія Ірини Федишин
Коротка біографія Ірини Федишин

Проте, у школі батько, який, до слова, музикант, помітив у Ірині Федишин хист до математики та шахів, тому батьки прийняли рішення відправити дівчинку до шахового гуртка. Більш того, тато вважав, що саме у цій сфері зірковий тато бачив майбутнє доньки. Втім, сталось не як гадалось, а пізніше Ірина Федишин вмовила батьків покинути шаховий гурток, а натомість купити синтезатор. У 13 років дівчина почала ходити одразу в 4-й клас музичної школи.

Студентські роки та доросле життя

Українська співачка навчалась на економічному факультеті Львівського національного університету, адже її тато наполягав на наявності “серйозної професії”. Проте навіть під час навчання на далекій від творчості спеціальності, Федишин займалась вокалом та музикою загалом.

2005 року артистка дістала пів фіналу національного відбору Євробачення, а також виступала у творчому об’єднанні “Ліра”. Втім, з 2006 року Ірина Федишин почала сольну кар’єру. Так, частково за підтримки батьків знаменитості вдалось досягти успіхів.

Ірина Федишин з чоловіком та дітьми
Ірина Федишин з чоловіком та дітьми

Особисте життя

Щойно артистка почала сольну кар’єру, вона одружилась з українським продюсером Віталієм Човником. Саме він допомагає знаменитій дружині будувати кар’єру – вони працюють разом. Сама Ірина Федишин неодноразово зазначала, що фінансового успіху вони з дружиною досягли разом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.