Зірки розповіли, як ставляться до любощів з колегами: Полякова цілувала подругу, а Пономарьов соромиться дітей

Виявляється, в українському шоубізнесі є чимало прогресивних та сміливих зірок. Що наші знаменитості думають про любощі з колегами та публічні поцілунки? Цікава та приголомшлива відповідь

Українські зірки діляться на декілька таборів. Доки одні вражають та одночасно надихають шанувальників своєю відвертість та сміливістю, інші належать до консервативного типу людей. Втім, у шоубізнесі поважають та використовують ледве не всі способи стати популярними. Деякі знаменитості прокладають свій шлях до слави епатажними нарядами, а от інші дозволяють собі повну свободу – сміливі поцілунки навіть з колегами. Що про таку поведінку думають наші зірки?

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Відома українська співачка заслужено належить до найпрогресивнішої категорії зірок. Так, Оля Полякова не вважає поцілунок з жінкою або навіть з колегою чимось неприйнятним. Зірка впевнена, що поцілунок – це цілком природно. Більш того, співачка зізнається, невинний цілунок з подругою траплявся в житті ледве не кожної жінки.

Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Втім, не менш відомому українському співакові здається, що цілувати своїх колег, аби нагадати про себе таким епатажним чином – абсолютно неприйнятно. За словами артиста, він навіть не може собі уявити, як його діти спостерігали б за його “чуттєвим поцілунком” з іншим або іншою.

Надя Дорофєєва та Настя Каменських

Надя Дорофєєва та Настя Каменських
Надя Дорофєєва та Настя Каменських

Відома українська співачка та її колега Настя Каменських одного разу сильно вразили своїх шанувальників. Двоє заміжні на той час дівчини прямо на сцені продемонстрували глядачам, як треба цілуватись! Пізніше артистки зізнались, що це була не їхня ідея. Такий “перформанс” запропонував виконати Потап, але дівчата не стали відмовлятись.

Макс Барських і Світлана Лобода

Макс Барських і Світлана Лобода
Макс Барських і Світлана Лобода

Проте, деяким людям не вдається вкладати у поцілунок щось менше за палкі почуття. До цієї категорії людей належить і Барських. Ще під час знімання “Фабрики зірок” українському співакові було важко приховати почуття до знаменитої колеги Світлани Лободи. Одного разу Макс Барських не витримав та вирішив хоча б на сцені, ніби у продовження до так званого театрального виступу, поцілувати Лободу. Співачка не очікувала та намагалась швидко відійти від артиста.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.