Наших там більше, ніж здається: чому українські зірки обирають життя у США – Влад Яма, Alyosha, Аліна Гросу

Чимало українських зірок нариваються на критику зі сторони шанувальників через виїзд за кордон. Що знаменитості знайшли у житті в США, чого немає в рідній країні? Основні причини

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України велика кількість населення вимушена була тимчасово чи навіть назавжди змінити своє місце проживання. До групи людей, які виїхали за кордон, належить і багато відомих діячів культури та мистецтва. Так, наприклад, чимало зірок переїхало жити до США. Окрім безпеки, що знаменитості знайшли у житті за кордоном такого, чого не зуміли віднайти вдома?

Влад Яма

Влад Яма живе у США
Влад Яма живе у США

Відомий український хореограф і суддя популярного шоу “Танці з зірками” ледве не в перші хвилини повномасштабної війни разом з дружиною та сином вирушив за кордон. Спершу шанувальники припускали, що артист залишить кохану та дитину в безпечнішому місці, а сам повернеться додому. Втім, сталось не як гадалось. Сьогодні Влад Яма і досі залишається у США, а причини відсутності не пояснює. Можна припустити, що артист проміняв совість та репутацію серед колег та публіки на умовну безпеку.

Alyosha (Олена Тополя)

Alyosha з дітьми живе у США
Alyosha з дітьми живе у США

Українська відома співачка та дружина не менш відомого музиканта Тараса Тополі Олена нині з дітьми мешкає в Америці. Так, знаменитість не приховує справжніх причин свого виїзду – вона турбується про безпеку дітей. Втім, зізнається Олена Тополя, вона не бачить свого життя у США та мріє якомога швидше повернутись до України.

Аліна Гросу

Аліна Гросу тимчасово мешкає у США
Аліна Гросу тимчасово мешкає у США

Вчора мама Аліни Гросу відсвяткувала свій день народження. Зіркова донька привітала кохану неньку з її святом, проте зазначила, що обійняти її не зможе, адже виїхала за кордон. Виявилось, що Аліна Гросу нині перебуває у США, а вирушила артистка в Америку задля того, щоб підвищити акторську та вокальну кваліфікацію.

Дмитро Ступка

Дмитро Ступка більше року мешкає у США
Дмитро Ступка більше року мешкає у США

Онук легендарного українського актора Богдана Ступки ще минулого року покинув терени рідної держави та почав своє життя у США. Таке рішення разом із колишньою дружиною він прийняв, адже отримав першу роль у Голлівуді. До того ж, зізнався актор, вони з Поліною Логуновою давно хотіли побачити життя в Америці.

Лілія Подкопаєва

Лілія Подкопаєва давно емігрувала до США
Лілія Подкопаєва давно емігрувала до США

Олімпійська чемпіонка та одна з найвідоміших спортсменок України народилась у Донецьку. Ще 2017 року знаменитість вирішила емігрувати до США, аби продовжити свою справу за кордоном. Після початку повномасштабного вторгнення зірка долучилась до благодійних та волонтерських ініціатив у США.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.