Використала для власних цілей: з ким була Юлія Висоцька до того, як вийшла за вдвічі старшого Кончаловського?

Відома російська актриса та телеведуча Юлія Висоцька насправді перебувала у шлюбі двічі. Пригадуємо, ким був її перший чоловік, чому вони одружились та чому пізніше розлучились

Юлія Висоцька здобула свою популярність завдяки власному кулінарному шоу “Їмо вдома”. Актриса російського театру, а також відома телеведуча встигла полюбитись багатьом прихильникам. Втім, не кожен шанувальник знає про те, що насправді знаменитість була заміжня двічі. До того, як у 23 роки зустріти та покохати майже вдвічі старшого за неї Андрія Кончаловського, Юлія Висоцька уклала фіктивний шлюб. Пригадуємо історію першого невдалого кохання.

Перший чоловік Юлії Висоцької

Майбутній колишній чоловік відомої актриси Анатолій Кот народився у Мінську – саме у столиці Білорусі вони з Юлією Висоцькою і зустрілись. Довгий час актори мовчали та ніяк не коментували свій шлюб, проте пізніше зізнались: насправді ніяких романтичних почуттів та навіть натяків на них між ними не було. Юлії Висоцькій потрібна була прописка в Мінську, тому Анатолій Кот, як хороший друг, погодився знаменитості допомогти.

Юлія Висоцька зі своїм першим чоловіком
Юлія Висоцька зі своїм першим чоловіком

В одному з інтерв’ю на російському телебаченні Анатолій Кот коментував спільне з Висоцькою минуле. Журналісти запитали, чому дівчина не взяла його прізвище, та актор відповів коротко та зрозуміло: про це не йшло й мови, адже між ними не було серйозних стосунків.

Юлія б не взяла моє прізвище, бо наш шлюб був фіктивним. 1990 року ми вступили до Білоруського театрального художнього інституту, потоваришували. Юлю якраз запросили до найкращого театру Білорусі, а взяти не могли, бо вона не була громадянкою Білорусі. Смішно згадати: ми відіграли виставу, приходить Юлія і каже: “Толь, ну будь моїм чоловіком!”

– з усмішкою пригадав колишній чоловік Висоцької.

Анатолій Кот
Анатолій Кот

Актор зізнався, що він довго не думав, чи погоджуватись на цю авантюру та досить швидко погодився допомогти Юлії, і невдовзі вони разом вирушили до РАЦСу. При цьому Анатолій Кот уточнив, що між ним із Висоцькою ніколи не було романтичних почуттів.

Ми посміялися і пішли розписуватись. Ми – однокурсники, ми друзі. У нас не було почуттів: є жінки, яких ми любимо, а є жінки-друзі. Не пам’ятаю, скільки років тривав наш так званий шлюб і чому він розпався

– продовжив Анатолій Кот.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.