Не дешевше 2 мільйонів: на чому їздять українські зірки – авто Нікітюк, Каменських, Потапа, Білик та інших

Людина від природи бажає жити у комфорті, втім у різних людей поняття комфортного існування сильно відрізняється. Українські зірки дивують розмахом у виборі автомобілів

Українських знаменитостей рідко можна зустріти у метро. Хіба що з початком повномасштабної війни зірки почали спускатись у підземелля, втім виключно з метою морально підтримати українців. Для пересування артисти використовують дорогі автомобілі. То на чому їздять представники українського шоубізу?

Леся Нікітюк

Автомобіль Лесі Нікітюк
Автомобіль Лесі Нікітюк

Гуморна українська телеведуча надає перевагу вишуканому комфорту. Так, в особистому володінні знаменитості є Porsche Cayenne 3.0, який коштує понад 4 мільйони гривень. Повністю шкіряний салон та наворочена система управління дійсно вражають.

Олексій Потапенко

Автомобіль Потапа
Автомобіль Потапа

Відомий український музикант і репер надає перевагу більш брутальному зовнішньому вигляду машини. Так, у гаражі артиста стоїть чорний Range Rover. Таке авто коштує не менше 3 мільйонів гривень.

Настя Каменських

Автомобіль Каменських
Автомобіль Каменських

Раніше знаменита українська співачка водила Porsche Cayenne помаранчевого кольору, втім з часом вподобання зірки змінились, тому вона “пересіла” на Mercedes, вартістю 4 мільйони гривень. Автомобіль артистки вважається найдорожчим серед представників українського шоубізу.

Ірина Білик

Білик зі своєю машиною
Білик зі своєю машиною

Найскромнішою виявилась українська співачка Ірина Білик. Її електрокар від Tesla коштує всього 1,5 мільйона гривень, що, у порівнянні з авто інших артистів, є дуже бюджетним варіантом.

Оля Полякова

Автомобіль Полякової
Автомобіль Полякової

Королева ночі обрала комфортний чорний мінібус від Chevrolet. Авто безперечно виглядає ефектно та пасує запальному характеру власниці. Коштує така машина близько 3 мільйони гривень.

Наталія Могилевська

Автомобіль Могилевської
Автомобіль Могилевської

Відома українська співачка першочергово думає про комфорт, а лише потім зважає на зовнішній вигляд. Так, у володінні Могилевської перебуває позашляховик Volvo сірого кольору. Коштує він близько 2 мільйони.

MONATIK

Автомобіль Монатіка
Автомобіль Монатіка

Відомий український співак і продюсер раніше водив седан від Мерседес С180, але пізніше захотів щось змінити в житті та придбав кросовер Mercedes GLC 43 за 2 мільйони гривень.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.