Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко нарізали тонну олів’є для українських захисників: “Салат для солдат”

Після 24 лютого 2022 року багато українських знаменитостей присвятили себе добрим справам, волонтерській і благодійній діяльності. Родина Матвієнко і Мірзояна також.

Тоня Матвієнко на новорічні канікули повернулася додому з Великобританії, де вона тимчасово живе з молодшою донькою через війну в Україні. Артистка насолоджується часом поряд з улюбленою мамою Ніною Матвієнко і коханим чоловіком Арсеном Мірзояном, за якими дуже сумує в еміграції.

Зіркова родина відправилася в Яремче та поєднує відпочинок з добрими справами. В своєму Інстаграм-блозі Тоня Матвієнко розповіла, чим вони займалися:

Романтік СПА Готель разом з Арсеном, мамою і мною сьогодні долучились до багаторічного проекту “Салат для солдат — 9”, заснованого волонтером Юрієм Тирою та його командою. Сьогодні ми нарізали 1 тонну інгредієнтів для новорічного салату Олів’є нашим захисникам та захисницям. Три автівки, 1 тонна салату, смаколики, мандарини вирушать по лінії фронту від Романтік СПА Готелю, а всього у рамках цього проекту вирушать 17 автівок і 10 тонн салату, щоб подарувати нашим героям радість та позитив. Об’єднуючись ми перемагаємо

, – написала співачка.

На знімках в публікації Тоня, Ніна Матвієнко і Арсен Мірзоян постали в фартухах і кулінарних перчатках під час нарізання салату.

Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко нарізали тонну олів'є для українських захисників
Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко нарізали тонну олів’є для українських захисників

Користувачі Мережі подякували зіркам за те, що вони не залишаються в стороні і роблять будь-що на благо України.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян познайомилися в шоу “Голос країни”. Коли між ними виникли почуття, співак прийняв рішення розлучитися зі своєю першою дружиною і зійшовся з Антоніною. У пари є 6-річна дочка Ніна, а також діти від минулих шлюбів.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.