Відомий дизайнер назвав імена найбільш невдячних українських зірок

Андре Тан розповів про робочі інциденти з Могилевською та Повалій.

Популярний український дизайнер зізнався, що ненавидить працювати з Таїсією Повалій та Наталією Могилевською, оскільки свого часу мав із ними конфлікт.

Наталя Могилевська і Влад Яма
Наталя Могилевська і Влад Яма

Він зазначив, що у Могилевської  складний характер. Зі співачкою модельєр працював на початку своєї кар’єри. Вона придбала усю його колекцію, чим і забезпечила успіх початківцю. Вони довго співпрацювали, але Андре Тану процес не подобався.

«Ми ніби дружили. Я до неї додому приходив. Але при цьому, коли ми щось шили, то вона вважала, що вона найкращий дизайнер нашої країни», – обурюється дизайнер.

Таїсія Повалій радіє онукові
Таїсія Повалій

Також він розповів, як свого часу негарно вчинила Таїсія Повалій. Співачка замовила у нього кілька шовкових суконь. Коли зірка прийшла на примірку, то попросила Тана розшити кожну на 1 мм. Тоді  дизайнер віддав усе вбрання їй безкоштовно, а згодом побачив Повалій на світських заходах у своїх платтях, які відмовився перешити.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.