Олександр Сєров повернувся з того світу. Де нині мешкає і чи вільне серце 68-річного ловеласа

Останнім часом про зірку радянської естради Олександра Сєрова майже нічого не чутно. Та співак інода радує прихильників своїм чарівним голосом, а ще за народним артистом тягнеться шлейф пліток про молоденьких дівчаток.

Нещодавно Олександр Сєров переніс тяжку хворобу. Артист через корону був на межі життя і смерті, але завдяки зусиллям лікарів зумів видряпатися. Тож життя продовжилося, і юнки знову стали кружляти довкола метра естради.

Так виглядав Олександр Сєров у молодості

Насправді Сєров був одруженим лише один раз у житті. З Оленою Стебеньовою співак познайомився під час знімання кліпу. Знадобилася дівчина-акробатка, от і обрали одну з близнючок. Між ними закрутився роман, який завершився походом до рацсу.

Олександр Сєров з колишньою дружиною Оленою

Сестра Олени всіма силами намагалася відбити Сашка, але в неї нічого не вийшло. Та шлюб все одно протримався лише 9 років, і у 2000 році подружжя розлучилося. Спільна донька обрала для подальшого життя будинок тата, а не мами.

Олександр Сєров з донькою Мішель

Відтоді жодній з красунь не вдалося полонити серце ловеласа настільки, щоб окільцювати. От і в новорічну ніч, зустрічаючи 2023 рік, Олександр Миколайович не запросив до себе Снігуроньку. Співак був залучений на концерті, тож вирішив поспілкуватися зі Снігуроньками там.

Молоденьких пасій у артиста пре достатньо, але привести когось у дім він не може, бо знає, що донька не сприйме подібного. Улітку ходили чутки про роман знаменитості з солісткою Большого театру Ксенією Дежневою, яка молодша за Олександра на 26 років. Мішель спокійна – татусь пообіцяв більше не одружуватися. Він і досі важко переживає розрив з Оленою. Стебеньова навіть не може відвідати доньку й онуків, бо голова родини заборонив колишній дружині з’являтися в його домі. Не спілкується Олександр Миколайович і з двома позашлюбними доньками.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.